Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Ekonomichef & vVD

ekonomichef & vvd

vi har skapat rörfrihet sedan 1988 och omsatte drygt 220 miljoner kronor år 2012. Vi söker ständigt nya produkter och leverantörer som passar vår verksamhet. Då vi samarbetar med flera ledande tillverkare kan vi erbjuda ett mycket brett sortiment av rörsystem och produkter inom va, vvs och kabelskydd. Vårt sortiment innefattar system för avlopp, vägtrummor, dränering, enskilt avlopp, tryckrör, brunnar, kabelskydd och infiltration. Vi erbjuder även produkter för olje-, bensin- och fettavskiljning.

Din roll som ekonomichef och blivande vvd innebär att du kommer att arbeta i ett litet dynamiskt va-bolag med 18 anställda i kungsör. Du kommer till att börja med ha funktionsansvar för en person på ekonomiavdelningen. Du kommer att styra upp rutiner, jobba med cash management samt ta hem en del arbete som idag är utlagt på revisionsbyrå som t.ex. Momsfrågor. En utmaning är att hålla ihop ekonomin i en stark tillväxt fas samt kostnadskontroll. Eftersom en del kunder och tillverkning finns utanför sverige så blir det en del internationella kontakter och några resor per år inom nordeuropa.

vi erbjuder
en internationell och omväxlande tjänst i ett mycket expansivt bolag. Terana är ett litet och flexibelt företag med korta beslutsvägar. Detta innebär bl.a. Ett klart decentraliserat arbetssätt och frihet under ansvar. Terana kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

kvalifikationer
• erfaren bra ledare.

egenskaper
• Ärlig.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med christoffer toll på k2 search ab, tel. 076-000 18 13. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611