Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsutvecklare/ Marknadsförare till Uppland

affärsutvecklare/ marknadsförare till uppland

nobina sverige ab är landets ledande bussföretag med drygt 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra sl, västtrafik, skånetrafiken och upplands lokaltrafik. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i sverige sker med nobina.

Trafikområde uppland är ett av nobinas 20 trafikområden. Med 600 medarbetare och 170 bussar är nobina en viktig kugge för att förenkla vardagsresorna för invånarna i uppland. Som reseutvecklare blir du ansvarig för att inhämta information om vad våra kunder tycker om våra tjänster samt att kartlägga kundernas behov. Du ansvarar för att ta fram, genomföra och utvärdera kundundersökningar, säljkampanjer och marknadsaktiviteter. Resultatet kommer att utgöra en grund för hur nobina i samråd med ul, kommunerna och näringslivet säkerställer att våra kunder får en så positiv resa som möjligt och i detta arbete har du en mycket viktig roll.

vi erbjuder
tjänsten innebär inledningsvis mycket operativt arbete såsom säljarbete ute på fältet och framtagande av material för olika aktiviteter.

Tjänsten är placerad i uppsala men du har täta kontakter med vår centrala marknadsfunktion vilket innebär att resor till solna är en del av vardagen. Din närmaste chef kommer att bli trafikchefen. Vi erbjuder ett arbete i en samhällsnyttig och spännande bransch som präglas av förändringar. Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot vår vision ”alla vill resa med oss” och vår affärsidé ”vi förenklar kundens vardagsresor.” vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

kvalifikationer
vi söker dig med tidigare erfarenhet inom kund och sälj och ett stort intresse för marknadsfrågor.

• någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och försäljning
• tidigare erfarenhet inom kund och sälj och ett stort intresse för marknadsfrågor
• tidigare arbetat med liknande uppgifter inom resebranschen, transport eller annan konkurrensutsatt bransch som t.ex.

egenskaper
• självgående, drivande och uthållig
• förändringsbenägen och doer
• affärsmässig
• kommunikativ
• strukturerad

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611