Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Manager External Sales Channels

manager external sales channels

absortech international ab grundades år 2001. Huvudkontoret ligger i falkenberg och företaget har idag dotterbolag i tyskland, kina, turkiet, indien, thailand och singapore, distributörer i ett flertal länder samt tillverkning i indonesien, kina och sverige. Absortechs utvecklar och marknadsför avfuktare för transportindustrin över hela världen. Kunderna är exportörer och importörer av gods som fraktats i containrar, vilka passerar zoner med hög temperatur och luftfuktighet. Genom att erbjuda ett sortiment av högkvalitativa produkter med hög funktionalitet och god design och dela med oss av vårt applikationskunnande genom rådgivning och utbildning, erbjuder vi ett effektivt fuktskydd för alla behov.

Rollen som manager external sales channels innebär att utveckla och driva försäljningen genom distributörer och agenter i alla större industriländer i världen, för att öka försäljningen av företagets produkter.

I rollen ansvarar du för att sätta upp effektiva processer och strukturer som stöttar distributörer och agenter. Viktigt i denna roll är en strategisk förståelse för internationell försäljning via distributörsnät, att kunna hitta nya affärer och utveckla relationen med nuvarande distributörer och agenter.

vi erbjuder
en internationell och omväxlande tjänst i en växande internationell koncern. Rollen innebär mycket resor, både inom sverige och framförallt internationellt. Absortech är väl positionerat för ytterligare tillväxt på en relativt obearbetad marknad och du får en nyckelroll i denna spännande process. Absortech kännetecknas av en öppen, entreprenöriell, prestigelös atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner. För rätt person finns stora möjligheter att göra avtryck.

kvalifikationer
• mångårig erfarenhet av försäljning, gärna internationellt, via distributörer/agenter
• erfarenhet av försäljning till exporterande och/eller importerande företag
• meriterande är erfarenhet från spedition och transport, gärna sjöfrakt

egenskaper
• affärsförståelse
• eget driv
• strukturerad och fokuserad
• social och utåtriktad

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608