Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Sverige

försäljningschef sverige

sedan 1989 har ddd retail a/s utvecklat och levererat butiksdatasystem till klädbutiker. Ddd retail levererar programvara och hårdvara till företrädesvis kläd-, sko-, sport- och smyckesbutiker. Idag har ddd retail fler än 1800 kunder och vi har installerat fler än 2500 kassalösningar över hela europa och är i dag en av de största leverantörerna i europa. Utvecklingen av applikationerna sker både i danmark och tyskland. Hårdvaran är ddd´s egen specialutvecklade kassadator för modebranschen med tillhörande utrustning från bl.a. Nets, epson m fl. Under 2010 köpte ddd retail upp nts systemhaus (cowis) i tyskland och idag har vi ungefär 40 medarbetare fördelat på två kontor i danmark, två i tyskland, två i sverige och ett i norge. Från första kontakt erbjuder ddd retail projektledning av erfarna konsulter, som är väl förtrogna med de utmaningar som finns i detaljhandeln.

Som försäljningschef kommer du att driva affärsutvecklingen i sverige genom att bearbeta stora och medelstora företag samt partners inom detaljhandel fashion. Du kommer att vara ansvarig för bearbetning av prospekts, framtagande av erbjudande, förhandling och avslut av affärer. Du blir en del av säljteamet och efter att ha visat resultat även ansvarig att rapportera de projekt som du och resten av teamet driver. Som försäljningschef sverige ansvarar du för nyförsäljning såväl som utveckling av befintlig kundstock.

vi erbjuder
tjänsten som försäljningschef sverige har en central och strategisk betydelse för ddd retail’s utveckling. Ddd retail’s cloudbaserade lösning har en ledande marknadsposition i europa, med tillväxtpotential. Du blir en del av ett framgångsrikt team med gedigen branscherfarenhet.

kvalifikationer
• eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller it. T.ex.

egenskaper
• självmotiverad, driven säljare
• mycket hög kompetens inom kommunikation
• självgående
• teamplayer
• uthållig
• ledare

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611