Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Account Executives

account executives

fedex express uppfann expresstransport och är branschens globala ledare. Vi tillhandahåller snabb, pålitlig, tidsbestämd leverans till mer än 220 länder och områden, och sammanknyter marknader som utgör mer än 90 procent av världens bnp inom en till tre affärsdagar.

Vill du vara en del av ett framgångsrikt säljteam?

vi erbjuder
ett självständigt och omväxlande jobb med stort ansvar för att utveckla affären och kundrelationerna.

Fedex express erbjuder både interna och externa utvecklingsprogram för sina medarbetare, för rätt person finns många intressanta möjligheter.
du har stor frihet och ett självständigt arbete där din insats kommer att göra stor skillnad.

För att trivas och lyckas i arbetet tror vi att du är en person som motiveras och drivs av att göra affärer, att vara ute hos kund och diskutera fedex express tjänster på en hög nivå, både med existerande och nya kunder. Du trivs med att arbeta självständigt och lägga upp ditt arbete inom ditt distrikt samt att utgå från ditt hem som hemmakontor.
din roll som account executive innebär att du aktivt bearbetar gamla och nya kunder inom ditt distrikt och säljer in olika transportlösningar.

Till din hjälp har du många kompetenta kollegor och du samarbetar tätt både med kollegor ute i verksamheten och inom försäljning.

kvalifikationer
• 1-3 års erfarenhet av försäljning av tjänster med dokumenterat goda resultat av uppsökande försäljning gentemot transportsektorn.

egenskaper
• resultatorienterad
• god kommunikatör
• gott omdöme och ett objektivt förhållningsätt
• god social kompetens, dvs.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611