Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Affärsdriven Supply Chain Manager

affärsdriven supply chain manager

sonat är en ledande utvecklingspartner inom supply chain management. Vår affärsidé är att skapa ökad konkurrenskraft åt våra kunder genom att driva och utveckla deras försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, reaktionssnabbhet och förändringskraft i världsklass. Sonats tre affärsområden är supply chain management, freight & logistics management och retail. Oberoende av område så levereras våra uppdrag antingen som en outsourcing – där vi tar ansvar för löpande drift och utveckling – eller som ett affärsutvecklingsuppdrag, business development. Sonat har ca 75 anställda, omsätter 220 msek och har kontor i stockholm, norrköping och Örebro.

Vill du ingå i sveriges ledande expertteam inom supply chain och logistik?

Sonat är en ledande utvecklingspartner inom logistik och supply chain management i norden, med utmanande uppdrag hos intressanta kunder samt med ett gott renommé i branschen. Våra medarbetare är specialister med gedigen praktisk erfarenhet och vår verksamhet bygger på just våra medarbetares samlade kunskaper och erfarenheter. Sonats insatser resulterar i påtagliga förbättringar som ökar våra kunders lönsamhet, kundnöjdhet och konkurrenskraft genom bland annat sänkta kostnader, ökad servicegrad, kvalitet och flexibilitet.

Vi behöver nu stärka vår organisation med en senior utvecklingsresurs med intresse för affärer och en konsultativ läggning. Som supply chain specialist på sonat ingår du i ett expertteam bestående av ca 10 kvalificerade affärsutvecklare och tidigare logistikchefer. Du kommer att arbeta affärsorienterat – nära våra kunder – med intressanta utvecklingsuppdrag inom supply chain management, freight & logistics management samt retail. Varje uppdrag är unikt och bedrivs i team. Under införsäljningsfasen ingår du som specialist i vårt säljteam. Vanligen arbetar du med ett par olika uppdrag parallellt. Du är ytterst ansvarig för dina projekt – från analys och affärsupplägg till slutförd leverans.

vi erbjuder
vi erbjuder en intressant och omväxlande tjänst i ett utvecklingsorienterat företag med gott rykte. För att trivas i aktuell roll bör du brinna för logistikfrågor, utveckling, förbättringar samt för att få driva affärsprocesser. Du får möjlighet att vara med och bidra till sonats fortsatta utveckling, såväl tjänste- som kundmässigt. Miljön är dynamisk och kompetensen hög. Vidare får du möjlighet att verka i en affärsdriven roll, direkt mot kund inom ditt specialistområde. Sonat har en stark företagskultur som karaktäriseras av öppenhet, stolthet och kundfokus.

kvalifikationer
• akademisk bakgrund, gärna civilingenjör
• erfarenhet av arbete i linjebefattning (logistik) inom tillverkande industrin
• erfarenhet av ledningsarbete
• intresse för affärsprocesser
• goda kunskaper i engelska

egenskaper
• affärsdriven
• analytisk
• utvecklings- och kvalitetsorienterad
• konsultativ

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 0735-33 20 05. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611