Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Leveransansvarig Knowledge Based Outsourcing

leveransansvarig knowledge based outsourcing

sonat är en ledande utvecklingspartner inom supply chain management. Vår affärsidé är att skapa ökad konkurrenskraft åt våra kunder genom att driva och utveckla deras försörjningsnätverk med kostnadseffektivitet, reaktionssnabbhet och förändringskraft i världsklass. Sonats tre affärsområden är supply chain management, freight & logistics management och retail. Oberoende av område så levereras våra uppdrag antingen som en outsourcing – där vi tar ansvar för löpande drift och utveckling – eller som ett affärsutvecklingsuppdrag, business development. Sonat har ca 75 anställda, omsätter 220 msek och har kontor i stockholm, norrköping och Örebro.

Sonat är en ledande utvecklingspartner inom logistik och supply chain management i norden med utmanande uppdrag hos intressanta kunder samt med ett gott renommé i branschen. Våra medarbetare är specialister med gedigen praktisk erfarenhet och vår verksamhet bygger på just våra medarbetares samlade kunskaper och erfarenheter. Sonats insatser resulterar i påtagliga förbättringar som ökar våra kunders lönsamhet, kundnöjdhet och konkurrenskraft genom bland annat sänkta kostnader, ökad servicegrad, kvalitet och flexibilitet.

Knowledge based outsourcing (kbo) är det verksamhetsområde där vi tar fullt funktionsansvar för vår kunds logistikfunktion. Vi ansvarar för såväl ledning och drift som utveckling och fungerar som en intern avdelning hos vår kund. Som leveransavarig kbo (leva) är du ansvarig för ett eller flera uppdrag. Verksamheten bedrivs i team, vilka kan bestå av 5-15 medarbetare. I rollen som leva säkerställer du rätt bemanning/resursfördelning i ditt team samt att ni tillsammans levererar i enlighet med ställda kvalitetskrav och mål. Du leder teamet i det operativa arbetet och har personalansvar, med allt vad det innebär. Rollen innebär daglig kontakt med kunden och driftrapporten stäms av varje månad. Tillsammans med affärsansvarig initierar du möjliga utvecklingsområden hos kunden.

vi erbjuder
vi erbjuder en intressant och omväxlande tjänst i ett utvecklingsorienterat företag med gott rykte. Sonat har en stark företagskultur som karaktäriseras av öppenhet, stolthet och kundfokus.
du ges chansen att arbeta i logistikbranschens framkant tillsammans med många specialister. Rollen innebär ett nära samarbete med tillika ett stort ansvar gentemot kund. För att trivas i aktuell roll bör du brinna för logistikfrågor, utveckling och förbättringar.

kvalifikationer
• arbetat som linjechef med personalansvar inom tillverkningsindustrin eller liknande
• expertkunskap inom supply chain
• behärska office-paketet
• akademisk bakgrund, gärna civilingenjör
• goda kunskaper i engelska

egenskaper
• hög grad av personlig mognad med goda ledaregenskaper
• initiativrik
• ekonomisk medvetenhet
• kvalitetsorienterad
• problemlösande analysförmåga
• flexibel

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med eva hartzell på k2 search ab, tel. 0735-33 20 05. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611