Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Depåchef Hagalund

depåchef hagalund

jernhusen äger, förvaltar och utvecklar ett av sveriges mest spännande fastighetsbestånd som består av stationer, kontor, underhållsdepåer och godsterminaler längs den svenska järnvägen. Jernhusen är helägt av svenska staten, har ca 250 medarbetare och huvudkontor i stockholm. Fastighetsbeståndet uppgår till ca 245 fastigheter till ett värde av ca 10 miljarder kronor.

Jernhusen äger och förvaltar idag 21 underhållsdepåer för järnvägsfordon belägna från luleå i norr till malmö i söder. Hagalunds depå är norra europas största underhållsdepå, här passerar dagligen ett hundratal fordon för att få service. Depån är avgörande för en väl fungerande kollektivtrafik och för att säkerställa hela och rena tåg till resenärerna.

Vi söker nu en depåchef till hagalund som har förståelse för våra kunders verksamhet och som trivs i en industriell produktionsmiljö. I rollen som depåchef hagalund har du resultatansvar samt ett helhetsansvar för drift och utveckling av depån. Ansvaret omfattar samtliga delar av depån: byggnader, spår- och elanläggningar och kringutrustning. Det dagliga arbetet på depån drivs av ett dedikerat depåteam där du leder det operativa arbetet.

Mer konkret så innebär det att styrning, planering och utförande av depåverksamheten sker utifrån en helhetsbild av samtliga aktiviteter inom depån, både i den dagliga driften och i utvecklingen av depån, för att optimera lönsamhet och kundnytta. I samarbete med berörda kundansvariga kommer du utveckla affärerna och relationerna med kunderna på depån.

Tjänsten är placerad i stockholm inom affärsområde depåer och tillhör avdelning försäljning & leverans.

vi erbjuder
ett företag i stark förändring, där vi drivs av att bli världsledande och arbeta nära våra kunder i allt vi gör. Jernhusen investerar löpande i verksamheten och bidrar därmed till ökad nytta för våra kunder. Med rätt erfarenhet så kan du komma in och sätta din prägel på verksamheten. För att lyckas i rollen skall du vara en kommersiellt inriktad person, teknikintresserad med goda ledaregenskaper alternativt en erfaren ledare.

kvalifikationer
• minst fem års erfarenhet av produktion och drift hos stora industriella kunder och/eller tekniknära fastigheter
• chefserfarenhet, alternativt mycket goda ledaregenskaper
• erfarenhet av budgetansvar och god förhandlingsvana
• akademisk utbildning, ingenjör eller ekonom
• talar och skriver svenska och engelska obehindrat
• erfarenhet av fastighetsfrågor är meriterande

egenskaper
• kundorienterad – kunna förstå kundens verksamhet och affärer
• trygg ledare
• lösningsorienterad
• lagspelare och relationsbyggare
• starkt driv och uthållighet

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0