Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef till AutoPartner


försäljningschef till autopartner


autopartner bl ab ingår i autopartnergruppen och startade 2005. idag finns man med enheter i linköping, skövde, växjö och kristianstad och säljer fyra premiumvarumärken; bmw, mini cooper, citroën och mitsubishi. med drygt 80 medarbetare på de fyra orterna omsätter man idag ca 600 mkr och har nu fokus på att utveckla och optimera sin verksamhet. mer information om autopartners verksamhet finner du på www.autopartner.nu

i den här tjänsten är ledarskap a och o och du kommer att ha ansvar för att utforma och driva försäljningsorganisationen. i linköping arbetar 27 personer, varav 8 säljare som du kommer att ha personalansvar för. ditt fokus kommer att ligga på att coacha dina medarbetare så att ni tillsammans når uppsatta mål och ökar både försäljning och lönsamhet. gör du själv några affärer är det förstås positivt, men ditt fokus ska ligga på gruppens försäljningsresultat. det är viktigt att alla på enheten spelar i samma lag och du kommer att ansvara för att skapa möten och naturliga arenor för internt samarbete.

i din roll ingår ansvar för både försäljnings- och marknadsföringsbudgeten och du förväntas även komma med nya idéer kring marknadsföringen. du kommer exempelvis att utforma, projektleda och delta i event, boka annonser och nätverka. i rollen ingår också personalansvar med utvecklingssamtal och övriga personalärenden samt sedvanlig planering och administration i form av till exempel schemaläggning, försäljningsstatistik och lagerhantering.

du kommer att arbeta såväl strategiskt som operativt och kommer att ha många kontakter både internt och externt. i tjänsten ingår visst resande. du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till vd.

vi erbjuder
en spännande och bred roll i en stabil företagsgrupp. du kommer att, i nära samarbete med vd och verkstadschef, vara med att utveckla och driva verksamheten mot nya spännande mål. organisationen är platt och informell och rätt person kommer att få stor frihet under eget ansvar.

kvalifikationer
• hög affärsmässig nivå
• erfarenhet av ledarskap i säljande organisation
• erfarenhet av egen försäljning med goda resultat
• erfarenhet av btc och/eller btb
• branscherfarenhet och personalansvar är meriterande

egenskaper
• naturlig och trygg ledare
• kommunikativ
• drivande och målinriktad
• strategisk förmåga
• strukturerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft på k2 search ab, tel. 0760-001817. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. då ansökningar hanteras löpande vill vi ha din ansökan snarast. ansök till tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511