Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Marknadsområdeschef väst

marknadsområdeschef väst

allianceplus startade 1991 med städ- och kringtjänster som sin kärnverksamhet. Idag erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom facility management och har verksamhet över hela sverige. Vi växer kraftigt och omsätter idag omkring 500 mkr och har ungefär 1700 medarbetare, siffror som ständigt ökar. Tillsammans med våra kollegor i danmark är vi 3400 medarbetare, vilket gör oss till en av skandinaviens största partner i servicebranschen.

Allianceplus affärsidé innebär att erbjuda deras kunder en servicelösning inom fm, detta med bas i lokalvård, inre och yttre fastighetsskötsel samt övriga kringtjänster såsom reception, kaffe, vatten, vård av växter, post- och godshantering samt övriga servicetjänster.

Den aktuella tjänsten ligger inom marknadsområde väst med lämplig bostadsord göteborg. Förutom göteborg ingår i detta område kalmar/växjö, skaraborg och halland. Du blir chef över fem servicechefer som tillsammans har ca 100 medarbetare i sina respektive organisationer.

Ditt främsta uppdrag är att med ett tydligt resultat- och lönsamhetsfokus skapa tillväxt i marknadsområdet. Tillsammas med chefer och medarbetare upprättar du och följer upp marknadsområdets affärsplan. Du ansvarar för budget- och resultatuppföljning, deltar i upphandlingar/förhandlingar av kundavtal, utvecklar kund- och medarbetarnöjdhet m.m. Försäljning och utveckling av såväl befintliga som nya kundsamarbeten är mycket viktiga inslag i tjänsten.

I rollen ingår även att säkerställa en verksamhet som präglas av en god arbetsmiljö där medarbetarna sätts i främsta rummet.

Du rapporterar till regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp där du aktivt förväntas bidra till regionens övergripande utveckling av verksamheten och vårt tjänsteutbud.

vi erbjuder
bolaget har stora tillväxplaner och du blir i din roll starkt bidragande till deras fortsatta expansion. Arbetet är både operativt och strategiskt är mycket fritt och omväxlande med många kundkontakter på alla nivåer. Allianceplus sätter personalen i fokus och här får du chansen att ytterligare utveckla ditt ledarskap.

kvalifikationer
• någon form av eftergymnasial utbildning, akademiker, ky-utbildning etc.
• några års erfarenhet av ledande befattning i servicebranschen.

egenskaper
• god ledare, trygg i dig själv
• drivande och förändringsbenägen.
• prestigelös och flexibel.
• analytisk och nytänkande
• god social förmåga

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611