Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Eftermarknadschef, Mantorp

eftermarknadschef, mantorp

Östgöta camping-gruppen ab är sveriges största leverantör av fritidsfordon till konsument. I koncernen, mobile living group sweden ab, som totalt har drygt 80 medarbetare, finns både grossist- och detaljistverksamhet. Man har generalagenturer och exklusiv försäljningsrätt för fyra varumärken; bürstner, niesmann+bischoff, solifer och polar. Östgöta camping-gruppen ab är skandinaviens största detaljist med försäljning av husbilar och husvagnar i mantorp och via egna återförsäljare i svedala, falkenberg, haninge, upplands väsby och borlänge samt via ett stort externt återförsäljarnät. Förutom försäljning erbjuder man också eftermarknadstjänster via egna verkstäder. Koncernen befinner sig nu i ett expansivt skede och beräknas 2013 omsätta ca 700 mkr.

Drivs du av riktigt tuffa utmaningar? brinner du för skapa relationer och kommunicera med kunder? Är du en trygg ledare som kan coacha dina medarbetare och forma arbetsgruppen till ökade insatser? kan du se på eftermarknadsverksamhet med helikopterperspektiv och göra stora förändringar om du ser att det behövs? då är du förmodligen den vi letar efter.

Östgöta camping-gruppen vill nu satsa rejält på eftermarknadssidan för att kunna möta kundernas behov av service.

Vi söker nu en kunnig, erfaren och kreativ ledare med helikopterperspektiv som är tuff men trygg och relationsinriktad. En eftermarknadschef som kan hitta nya lösningar för att få eftermarknadssidan att fungera bättre och som uppskattar samarbete med marknads- och säljsidan. Verksamheten är säsongsbetonad vilket ställer krav på din planeringsförmåga och kreativitet i arbetet med att finna nya lösningar för att utjämna och fördela arbetet över året.

Rollen är både strategisk och operativ. Du har personalansvar och leder, motiverar och utvecklar dina medarbetare både individuellt och i grupp. Detta för att uppnå ett proaktivt arbetssätt som ger kunderna en positiv upplevelse av både service och reparationer. Du ansvarar för att strukturera och forma eftermarknadsorganisationen och för att analysera och effektivisera de olika processerna och flödet i verkstad och lager. Du kommer att ha många kontakter såväl internt som externt, vilket ställer höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga.

vi erbjuder
Östgöta camping-gruppen är ett ägarlett, entreprenöriellt och dynamiskt företag där du i samarbete med övriga ledningsgruppen får möjlighet att driva företagets fortsatta utveckling mot en spännande framtid. Det innebär bl. A. Ett decentraliserat arbetssätt med korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Kulturen karaktäriseras av ett starkt affärsdriv. För dig som är utvecklingsorienterad är detta en utmanande nyckelposition i ett framåt företag.

kvalifikationer
• erfarenhet av förändringsarbete och av att ha skapat framgång
• minst fem års erfarenhet som chef
• Övergripande teknisk förståelse av främst inredning och elektronik
• van att hantera kunder
• erfarenhet av personalledning
• teknikkunnig på ett övergripande plan
• erfarenhet av budgetansvar
• körkort

egenskaper
• trygg och stabil ledare – stresstålig, entusiasmerande och prestigelös
• engagerad och triggas av utmaningar
• tydlig och kommunikativ relationsbyggare
• kreativ och utvecklingsorienterad
• teknikintresserad och brinner för god service

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med marie ferntoft på k2 search ab, tel 0760-001817. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611