Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager


orifarmkoncernen är en progressiv europeisk aktör inom läkemedels- och sjukvårdsindustrin. målet är att skapa konkurrens på marknaden och besparingar för patienter och samhälle. de två affärsområdena, parallellimporterade läkemedel och generiska läkemedel ger stora besparingar för samhället. resultatet är att konsumenterna sparar pengar och samhället kan få mer hälsa för samma summa pengar. bolaget grundades 1994 i danmark och är idag den största leverantören av parallellimporterade läkemedel i europa och har en stark närvaro på marknaderna för generika i norden. läs mer på www.orifarm.se

i rollen som key account manager arbetar du med strategisk försäljning av orifarms otc och handelsvaror. dina kunder är sju apotekskedjor, kontaktpunkterna är desto fler och de utgörs av kategoriansvariga. i din portfölj har du hela orifarms utbud av receptfria läkemedel och handelsvaror. du har totalt kundansvar vilket innebär att du sköter all kontakt och är projektledare för allt samspel mellan orifarm och dina kunder. tjänsten innebär att du sätter din affärsplan, sälj- & kundplaner, kampanjplaner, förbereder och genomför årliga förhandlingar samt regelbundna uppföljningar för att nå uppsatta mål.

för att lyckas i rollen har du erfarenhet av försäljning av retailvaror med en mycket god förståelse för facings, listningar och space management. du är läraktig och van vid att arbeta med ett brett sortiment. en utbildning i farmakologi och/eller försäljning och marknadsföring är önskvärt. i arbetet ingår mycket statistikanalyser och du måste därför vara en fena på excel.

vi erbjuder
en varierande roll med stor frihet under ansvar i att både sätta och verkställa planen utifrån de stora målen. här arbetar du i en platt organisation med närhet till ledningen. du är öronen ut mot marknaden och har god möjlighet att påverka vidareutvecklingen av orifarms otc-erbjudande. orifarm präglas av en företagskultur där de alltid söker nya vägar att utveckla och förbättra. för att trivas här måste du gilla högt tempo, förändringar och nya processer.

kvalifikationer
• erfarenhet som strategisk säljare eller kam inom läkemedels- eller dagligvaruhandeln, alternativt erfarenhet som kategoriansvarig på en av de centrala apotekskedjorna.
• goda språkkunskaper både skriftligt och muntligt i svenska och engelska.
• erfarenhet av att ha arbetat med sälj- och statistiksammanställning.
• van användare av ms officepaketet, framförallt excel.
• akademisk examen, ihm eller liknande inom företrädesvis farmakologi eller marknadsföring och försäljning.

egenskaper
• driven och initiativrik
• god social förmåga
• flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter i en miljö med högt tempo
• uthållig
• teamspelare

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id508