Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Senior Sales – Management Consulting

Senior sales – management consulting

Canea är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar inom verksamhetsutveckling. Canea grundades 1994. Sedan dess har företaget haft en god tillväxt. Under flera år har kontor funnits i stockholm och göteborg. Malmökontoret öppnades under 2010. Vår affärsidé är att hjälpa organisationer att analysera, utveckla och införa strategier, system och kompetens. Arbetet leder till mätbara resultat i form av ökad effektivitet och nöjdare intressenter. Canea har sedan tre år tillbaka börjat etablera sig internationellt.

På canea vill vi nu accelerera vår tillväxt inom affärsområde ”management” och söker därför en senior säljpersonlighet som primärt ska fokusera på att sälja våra konsulttjänster inom strategi, lean-effektivisering, projektledning och verksamhetsstyrning. I rollen ingår även att sälja in kompletta helhetsåtaganden som utnyttjar vår bredd med konsulttjänster, utbildningar och it-lösningar.

Du kommer att vara ansvarig för att driva vår försäljning och affärsutveckling inom området, vilket bland annat inbegriper marknadsbevakning, planering och genomförande av marknads- och säljkampanjer, säljmöten, behovsidentifiering, offertskrivande och förhandling med beslutsfattare.

Med din marknadskunskap förväntas du bidra till utvecklingen av våra managementtjänster och ge input till övriga områdens tjänsteutveckling. Vidare är du ett stöd till våra managementkonsulter så att befintliga kunder bearbetas effektivt för utökade affärer.

Vi erbjuder
möjlighet att bidra till caneas fortsatta tillväxt genom att med hög energi, tydligt affärsfokus och stort engagemang översätta caneas specialistkompetenser, verktyg och koncept i kundbehov och försäljningsmöjligheter och på så sätt utveckla en än mer professionell kundbearbetning och stringent affärsutveckling inom affärsområdet. Arbetsklimatet kännetecknas av öppenhet och delaktighet och du omges av engagerade, initiativrika och kompetenta medarbetare.

Kvalifikationer
• akademisk utbildning inom ekonomi eller teknik (helst en kombination av dessa).

Egenskaper
• driven och säljfokuserad
• relationsskapare
• initiativrik och vetgirig
• affärsmässig
• självgående

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id608