Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Konsult Headhunting/ Search

konsult headhunting/ search

k2 search är ett av sveriges ledande headhuntingföretag med kontor i stockholm, göteborg, malmö, linköping och köpenhamn. Vi ingår i wise group, sveriges största konsultföretag inom affärsdriven hr. K2 search grundades 1996 och idag är vi c:a 35 medarbetare med stor erfarenhet från många olika branscher. Vi arbetar med rekrytering av affärsnära chefer, specialister och kvalificerade säljare och brinner för att hjälpa våra kunder att hitta nya medarbetare som skapar tillväxt och resultat. Vi arbetar även internationellt genom rekryteringsnätverket cfr global executive search med representation i över 40 länder.

En roll som kräver en passion för affärer och människor, god förståelse och genuint intresse för kundens verksamhet i kombination med en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer. Du har det övergripande ansvaret för rekryteringsuppdraget gentemot kund, allt från införsäljning till leverans. Du arbetar i team med researchkonsulten för att identifiera och attrahera samt intervjuar testar och presenterar de bästa kandidaterna för den aktuella tjänsten.

Bland våra uppdragsgivare finns många av de mest välkända och framgångsrika företagen i sverige, vilka alla ställer höga krav på vår effektivitet och kvalitet. För att förstå deras behov och vad som gör dem framgångsrika måste du ha en stark affärsmässighet och du har troligtvis även arbetat som rekryterande chef. Det är starkt meriterande om du idag arbetar som konsult inom headhunting och search, gärna med inriktning mot industrin.

vi erbjuder
k2 search står inför en period av stark tillväxt. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett av sveriges ledande headhuntingföretag vars ledstjärnor är passion, kunskap, kvalitet och långsiktighet. Dessa värderingar i kombination med en affärsorienterad kultur ger oss förutsättningar att samarbeta med en mängd välrenommerade uppdragsgivare. Vi är stolta över vår dynamiska kultur, affärsmässighet, intressanta uppdragsgivare och en hög kvalitet i allt vi gör. Vi tror att vi kan erbjuda en miljö få andra företag i vår bransch kan. Du kommer att samarbeta med drivna, välutbildade och erfarna kollegor – både rekryterings- och researchkonsulter.

kvalifikationer
• minst tio års arbetslivserfarenhet, varav minst fem års erfarenhet som rekryterande chef
• erfarenhet av att sälja och driva affärer
• erfarenhet som konsult headhunting & search starkt meriterande
• bakgrund inom industrin meriterande
• akademisk examen

egenskaper
som person är du intresserad av näringsliv och affärer och en väl utvecklad förmåga att bygga och utveckla förtroendefulla relationer. Du har en positiv och entusiasmerande läggning och ett förtroendeskapande sätt. Din passion och starka drivkraft har varit avgörande för din hittillsvarande framgång.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med bengt olander på k2 search ab, tel. 0760-001805 eller maria ohlsson, tel. 0735-204935. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Bredden i våra Executive Search-projekt innebär kunskap och förståelse för många branscher och funktioner – deras ömsesidiga beroende, likheter och olikheter. Läs mer

id608