Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Redovisningschef

Upplands motor är ett av sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med drygt 400 anställda. 2013 omsatte vi ca 2,5 miljarder. Upplands motor finns sedan 50 år i uppsala, och idag även i arlandastad, tierp, kista och hammarby sjöstad. Vi säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar.

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss? vi söker en redovisningschef!

Vår målsättning är att bli sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med ”endast personal” på dörren. Vi hälsar på alla kunder, och på varandra. Vi låter kunderna vänta kvar hos oss medan vi servar deras bilar.

Vi vet att vi träffar våra kunder oftast i verkstäderna, så där lägger vi extra mycket krut på att ta hand om dem. Vi är övertygade om att om vi gör det bra, så kommer kunden att köpa sin nästa bil av oss. Hos oss säljer ingen bilar utan att också sälja verkstads- och servicetjänster och finansiering. Vi arbetar målmedvetet med att söka upp och bearbeta små och medelstora företag i våra närområden, och det arbetet ingår i alla säljares vardag. Du anar säkert att vårt arbetssätt kräver något extra av en redovisningschef.

Vem är du?
vi har inte pratat så mycket om meriter, bakgrund och ålder. Det beror på att vi gärna låter oss utmanas av människor som kanske gjort och jobbat med annat än vad man förväntar sig i vår bransch. Några hållpunkter finns det trots allt: vi utgår från att du utan problem tar dig fram online i skiftande miljöer. Du ska kunna visa att du är en uppskattad ledare, och att du har arbetat med redovisning i en koncernstruktur. I övrigt är det viktigaste att du är beredd på att prova nytt, tänka om, och att generöst dela med dig av din kunskap till dina kollegor. När du har arbetat hos oss ett tag ska alla i organisationen förstå varför bra redovisning är så viktigt.

Din ansökan
tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, och du kan söka direkt på www.k2search.se. För frågor kring tjänsten går det bra att kontakta christoffer toll på k2 search ab, tel 076-000 18 13 eller carl théen, cfo på upplands motor. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.


välkommen till upplands motor. Vi tror på riktigt bra service.

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611