Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Enhetschef

enhetschef

optimera svenska ab är en av sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 40 byggvaruhus i sverige och säte i malmö. Optimera har cirka 800 anställda och omsätter ca 2,3  miljarder sek. Optimera finns även i danmark, norge, estland samt lettland och ägs av den franska koncernen saint-gobain som är en av europas största leverantörer av byggmaterial. Saint-gobain omsätter ca 40 miljarder euro och har mer än 190 000 anställda i 64 länder.

Optimera i halmstad har en stark position på marknaden med mer än 50% marknadsandel inom proffssegmentet.  i rollen som enhetschef ansvarar du för att leda försäljningsarbetet samt att implementera beslutade strategier för enheten. Du har lönsamhetsansvar och personalansvar för c:a 30 anställda. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete och kundförhandlingar i samband med större avtal.

vi erbjuder
du kommer att arbeta i en trevlig och prestigelös miljö med positiva och dedikerade kollegor och med ett starkt varumärke på den svenska marknaden. Optimera är del av en koncern med starka och långsiktiga ägare. Enheten i halmstad är marknadsledande på orten inom proffssegmentet.

kvalifikationer
• erfarenhet av kvalificerat försäljningsarbete på ledarnivå
• erfarenhet av att leda och utveckla personal i snarlik miljö
• bransch- och produktkännedom starkt meriterande
• sälj- eller marknadsutbildning, gärna på eftergymnasial nivå

egenskaper
primärt bör du ha en stark passion för försäljning och att göra affärer. Du är genuint intresserad av andra människor och gillar att leda och se dina medarbetare lyckas. Du är drivande och har lätt för att fatta beslut och är lika bra på att tydligt kommunicera till din personal som gentemot företagsledningen.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström, 070-6989200 eller sara elliot, 0706-946126 på k2 search ab. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611