Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef

Vår uppdragsgivare är en av Sveriges stora aktörer inom chefscoachning, team- och ledarutveckling samt outplacement. Tack vare hög kvalitet i tjänsteutbudet och leveransen har antalet kunder växt kraftigt. Nya tjänster har efter hand efterfrågats av nöjda kunder. Ytterligare nya tjänster efterfrågas nu och har även delvis börjat levereras – utbildningar inom ledarskap. Detta område skall nu formas till en egen verksamhet och utvecklas vidare. Till denna nya verksamhet söker vi nu en Verksamhetschef.

Som Verksamhetschef har du ansvar för att bygga upp en komplett organisation och verksamhet inom området ledarutbildning. Detta inbegriper allt från konceptualisering, framtagning av tjänster, kvalitetssäkring, marknadsföring, strukturer för försäljning samt kundbearbetning. Du kommer att arbeta självständigt och i högt tempo med utvecklingen av verksamhetsområdet. Du rapporterar till VD och kommer att ingå i ledningsgruppen. Placeringsort är Stockholm.

Vi söker vi nu en erfaren affärsinriktad person med kunskap och passion för modernt ledarskap. Startsträckan är kort och du har förmåga att arbeta i en starkt entreprenöriell miljö. Du kommer att ha stort eget ansvar med högt ställda förväntningar från övriga organisationen.

Vi erbjuder

En spännande roll med stora möjligheter. Förutsättningarna är mycket goda; ett starkt nätverk av olika kompetenser inom koncernen, konsulter som håller en hög nivå, många nöjda kunder och starka ägare är viktiga parametrar som kommer att bidra till att tillväxten kan bli snabb.

Kvalifikationer

  • Gedigen erfarenhet från ledarutbildning
  • Erfarenhet från etablering och drift av öppna ledarskapsutbildningar
  • Erfarenhet från egen kvalificerad tjänsteförsäljning
  • Chefserfarenhet med personalledning, gärna erfarenhet från ledningsgruppsarbete
  • Erfarenhet från att ha arbetat med, marknadsfört eller i volym ha upphandlat chefsutbildningar

Egenskaper

  • Säljdriven och affärsfokuserad
  • Kvalitetsmedveten
  • Nyfiken på och god kunskap om trenderna inom modernt ledarskap
  • Samarbetsorienterad och förmåga att se möjligheter i att lyckas tillsammans med kollegor
  • Självgående, handlingskraftig med mod att ta beslut

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Ohlsson, 073-520 49 35 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

 

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611