Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Syd

Sweco är ett internationellt konsultföretag med samlad kunskap inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco har ungefär 9 000 anställda i elva länder och omsatte 2011 cirka 6,7 mdr sek. För närvarande genomför sweco uppdrag i ungefär 80 länder runt om i världen.

Sweco systems är ett helägt dotterbolag inom swecokoncernen och en ledande installationskonsult med verksamhet inom bl.a. Vvs, el/tele, brand & risk, energioptimering & miljöcertifiering. Sweco systems installationskonsulter erbjuder lösningar inom energidesign, komfort och säkerhet som leder till bra inneklimat, låg energiförbrukning och funktionella byggnader.


vi erbjuder

sweco systems i region syd är synnerligen framgångsrikt och driver spännande utvecklingsprojekt inom bygg- och fastighetssektorn i regionen. Vi planerar att fortsätta vår positiva tillväxt såväl omsättnings- och lönsamhetsmässigt som organisatoriskt. Som regionchef syd leder och coachar du ett team bestående av c:a 100 konsulter vid företagets sex kontor i regionen. En viktig del av ditt arbete är att utveckla verksamheten genom att skapa ökade resurser genom nyrekrytering av kvalificerade konsulter. Vi utvärderar även etablering på nya orter utanför malmö, helsingborg, lund, halmstad, kalmar och karlskrona där vi idag har kontor. Utöver din roll som ledare i regionen ansvarar du även för ett eget teknikområde på nationell nivå.


kvalifikationer

  • ledarerfarenhet av relevant storlek från verksamhet kopplat till bygg/fastighet
  • eget resultatansvar
  • starkt nätverk i regionen, såväl kund- som konsultrelaterat
  • teknisk utbildning på akademisk nivå eller motsvarande erfarenhet


personliga egenskaper

  • ett brinnande intresse för ledarskap och att nå resultat genom andra
  • affärsmässigt tänkande såväl taktiskt som strategiskt
  • visionärt synsätt och en coachande ledarskapsfilosofi
  • god kommunikatör i tal och skrift
  • strukturerad och organiserad

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med arne nordström på k2 search ab, tel. 070-69 89 200. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 2