Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Nordic Service Development Manager

New Holland tillhör CNH-Industrial, som är ett världsledande företag inom lantbruks- och entreprenadbranschen. New Holland erbjuder traktorer för alla användningsområden från 60 upp till ca 600 hk. New Holland inlemmades 1999 i Case Corporation. Idag har företaget ca 31 500 medarbetare runt om i världen samt ett nätverk av 11 300 återförsäljare i 170 olika länder. Läs mer på: www.newholland.com.

Tjänsten som Nordic Service Development Manager ska säkerställa att New Hollands servicekoncepte fungerar för kunder som köper New Hollands lantbruksmaskiner i Sverige, Norge och på Island. Arbetet utförs i samarbete med respektive lands Importör. Målet för New Holland är att skapa professionella och lönsamma servicepunkter för New Holland’s produkter. Tjänsten innebär att du bygger relationer samt förstår slutkundens behov av service, proaktivitet och kundbemötande. Du har verksamhetssyn och teknisk förståelse inom jordbruksrelaterad verksamhet. Du har också en mycket god förmåga att genom ett coachande förhållningssätt föra ut en förståelse för hur ett gott affärsmannaskap och servicetänk kan generera och skapa förutsättningar för tillväxt i respektive land. Du rapporterar till New Holland Service Director Europe. Placering är i Hvidovre, Danmark, vid det Nordiska huvudkontoret. Resor sker löpande.

 
Vi erbjuder
Detta är en omväxlande tjänst i ett globalt marknadsledande företag inom en världsledande koncern. Företaget kännetecknas av en öppen, affärsfokuserad och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk och internationell kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. I rollen kommer du att erbjudas ett självständigt arbete och goda möjligheter att påverka din egen roll och utveckling. Det ställs höga krav på professionalism och leverans.

 
Kvalifikationer

  • Gymnasieingenjör med fordonsbakgrund eller motsvarande
  • Minst fem år som ledare
  • Erfarenhet av förändringsledarskap
  • Dokumenterad förståelse för service- och kundförståelse
  • Praktisk samt teknisk erfarenhet av jordbruksmaskiner och bransch

Egenskaper

  • Verksamhetsförståelse
  • Affärsmannaskap
  • Kommunikativ
  • Coachande ledare
  • Självgående/driven

För ytterligare information  är du välkommen att ta kontakt med Lotta Rosenflykt på tel. 0735-14 40 90 eller Ken Ahl på tel. 073-540 52 80. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id408