Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Area Sales Manager

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar. Koncernen omsätter cirka 21 miljarder kronor och har cirka 15 000 anställda i över 40 länder.  huvudkontoret ligger i trelleborg, sverige. Trelleborg ab grundades 1905. Med 100 år bakom oss kännetecknas vår historia, liksom vår framtid, av ständig kvalitetssträvan och passionen för att hitta nya lösningar på komplexa problem.

Trelleborg wheel systems är en global leverantör av däck och kompletta hjulsystem för skogs- och lantbruksmaskiner, gaffeltruckar och annan utrustning för material- och godshantering. Vi tillhandahåller specialiserade lösningar, för att skapa mervärde för kunderna.

Din roll som area sales manager i västra sverige innebär att driva försäljningen av däck och kompletta hjul inom lantbruks-, skogsbruks- och industrisegmentet. Försäljningen sker via återförsäljare inom däckshandeln och maskinhandeln. En viss del av arbetet innebär att bearbeta slutkunder för information och rådgivning kring applikationer och produkter. Slutkunder utgörs av användare av lantbruks- och skogsbruksmaskiner samt industrier.

Vi erbjuder

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611