Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Area Sales Manager

Trelleborg är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar. Koncernen omsätter cirka 21 miljarder kronor och har cirka 15 000 anställda i över 40 länder.  Huvudkontoret ligger i Trelleborg, Sverige. Trelleborg AB grundades 1905. Med 100 år bakom oss kännetecknas vår historia, liksom vår framtid, av ständig kvalitetssträvan och passionen för att hitta nya lösningar på komplexa problem. Läs mer på vår hemsida.

Trelleborg Wheel Systems är en global leverantör av däck och kompletta hjulsystem för skogs- och lantbruksmaskiner, gaffeltruckar och annan utrustning för material- och godshantering. Vi tillhandahåller specialiserade lösningar, för att skapa mervärde för kunderna. För att stärka vår organisation ytterligare söker vi nu en Area Sales Manager.

 

Din roll som Area Sales Manager i västra Sverige innebär att driva försäljningen av däck och kompletta hjul inom lantbruks-, skogsbruks- och industrisegmentet. Försäljningen sker via återförsäljare inom däckshandeln och maskinhandeln. En viss del av arbetet innebär att bearbeta slutkunder för information och rådgivning kring applikationer och produkter. Slutkunder utgörs av användare av lantbruks- och skogsbruksmaskiner samt industrier. Du deltar även vid mässor, utställningar och maskinvisningar.

Du ingår i ett nordiskt säljteam och förväntas att bidra till teamets framgång och försäljnings-utveckling. Ditt ansvarsområde är västra distriktet avseende Närke, Värmland, Västergötland, Bohuslän och Dalsland samt delar av Dalarna, Halland och Östergötland. Med tanke på distriktets geografi är den optimala placeringsorten inom Västergötland alternativt inom Göteborgsområdet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas inom koncernen.

Vi erbjuder

Trelleborg har tydliga mål för kompetensutveckling för sina medarbetare. Företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, prestigelös och välkomnande atmosfär. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av teknisk försäljning, gärna minst tre år.
  • Kunskap om maskinbranschen (skogs- och lantbruksmaskiner) och/eller däckbranschen är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Troligen har du en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande teknisk kompetens.

Egenskaper

  • Teamorienterad affärsman
  • Tekniskt intresserad
  • Social och relationsskapande
  • Resultatorienterad
  • Strukturerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson på K2 Search AB, tel. 0760 – 00 18 15 eller Maria Lidgren tel. 0735 – 32 09 49. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se

Executive Search se.