Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kvalificerad teknisk säljare mot industri

Scantec Nordic är en av Sveriges största distributörer av tillbehör och förbrukningsartiklar samt instrument för Analys och Mätteknik. Scantec Nordic marknadsför och säljer produkter och tjänster till industrin, konsulter, entreprenörer, sjukhus, kommuner, universitet och högskolor.

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en Kvalificerad teknisk säljare mot industri.

Dina arbetsuppgifter som teknisk säljare består i att besöka och bearbeta nya och befintliga kunder i Norden, dock främst i Sverige. Du säljer hela Scantecs utbud av produkter och tjänster av portabla instrument, såsom XRF- och ultraljudsinstrument, videoskop samt gasvarnare. Scantec representerar leverantörer med produkter i teknikens framkant såsom Gasmet, Geotechnical, GrayWolf, Inficon, LarsonDavis, Olympus, RAE Systems, SE International samt SKC.

Du ingår i ett nordiskt säljteam och förväntas att bidra till teamets framgång och försäljnings-utveckling. Du rapporterar till Försäljningschefen. Kunderna du träffar är inspektionsbolag och industrier inom oförstörande provning samt säkerhets- och mättekniker inom kemisk, pappers- och massa industri.

Med tanke på distriktets geografi är tjänsterna förenade med många resdagar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas som säljare och har ett brinnande intresse för teknik och säkerhet.

Vi erbjuder

Scantec erbjuder ett spännande uppdrag inom en mycket intressant bransch. Företaget har tydliga mål för kompetensutveckling för sina medarbetare. Företagskulturen kännetecknas av en öppen, teamorienterad, prestigelös och välkomnande atmosfär, av tillväxt och familjeföretagsanda. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner, med stor frihet under ansvar och engagemang för kunden högt på din agenda.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av teknisk försäljning, gärna från fältet.
  • Erfarenhet att arbeta strukturerat mot både korta och långsiktiga budgetmål
  • Goda kunskaper i svenska, engelska och IT.
  • Troligen har du en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande teknisk kompetens. Försäljnings erfarenhet med industribakgrund är meriterande

Egenskaper

  • Teamorienterad affärsman/säljare
  • Tekniskt intresserad
  • Social och relationsskapande
  • Resultatorienterad
  • Trygg

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Maria Lidgren tel. 0735 – 32 09 49 eller Helen Tånghed Gunnarsson på K2 Search AB, tel. 0760 – 00 18 15. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id411