Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Kvalificerad teknisk säljare inom miljöteknik

Scantec nordic är en av sveriges största distributörer av tillbehör och förbrukningsartiklar samt instrument för analys och mätteknik. Scantec nordic marknadsför och säljer produkter och tjänster till industrin, konsulter, entreprenörer, sjukhus, kommuner, universitet och högskolor. Scantec nordic är marknadsledande inom marksanering och arbetsmilö, och har en trogen kundgrupp som erbjuds utbildning via kurser och seminarier, hög närvaro och service.

För att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster söker vi en kvalificerad teknisk säljare inom miljöteknik.

dina arbetsuppgifter som teknisk säljare består i att besöka och bearbeta nya och befintliga kunder i norden, dock främst i sverige. Du säljer hela scantecs utbud av produkter och tjänster av portabla instrument för miljökontroll, såsom xrf-instrument, pid-instrument, gasanalysatorer, gasvarnare och luftprovtagningsutrustning.

Du ingår i ett nordiskt säljteam och förväntas att bidra till teamets framgång och försäljnings-utveckling. Du rapporterar till försäljningschefen. Kunderna du träffar är oftast konsulter inom miljövård eller arbetsmiljö samt tillsynsmyndigheter. Med tanke på distriktets geografi är tjänsterna förenade med många resdagar.

Vi erbjuder

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611