Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Produktchef – CRM-tjänster

Resurs Bank ingår i Resurskoncernen som erbjuder bank- och finanstjänster samt försäkringsprodukter till detaljhandel, privatkonsumenter och företagskunder i Norden och delar av Europa. Resurs grundades 1977 och består idag av företagen Resurs Bank och Solid Försäkringar. Resurskoncernen ägs av Nordic Capital Fund VII och Waldir AB.

 

Till säljavdelningen på Resurs Bank söker vi en Produktchef för företagets CRM-tjänster till sina partners inom detaljhandeln, tex hemelektronikkedjor och reseförmedlare. Tjänstens uppdrag är att tillsammans med Resurs partners skapa aktiviteter som leder till ökad kundlojalitet hos sina kunder. I de flesta fall finns det redan en etablerad relation med partnern men inget utvecklat lojalitetsprogram. Många gånger handlar det att skapa, starta samt utveckla partnerns lojaliserande aktiviteter och förflytta deras kundbas från oidentifierade shoppare till identifierade medlemmar med lojalitetsprogram. Resurs kan hjälpa partnern med hela processen från CRM strategi/konceptualisering till rekrytering, registrering, analys och segmentering (Resurs har en dedikerad analysavdelning), output management och kundinteraktion/kundservice.

Detta affärsområde är under uppbyggnad. Du kommer att vara högst delaktig i att utforma erbjudanden och processer internt såväl som externt mot partners. Du jobbar såväl strategiskt som operativt. Som expert inom kundlojalitetsområdet stöttar du Resurs säljande avdelningar att bli en viktigare affärspartner.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande roll med stort eget ansvar och möjlighet att utveckla tjänsten och affärsområdet. Tillsammans med engagerade kollegor blir du delaktig i en expansiv verksamhet, där du också får tillgång till stora kontaktytor och ett intressant och spännande nätverk.

Kvalifikationer

  • Du har en utbildning inom marknadsföring/försäljning
  • Erfarenhet av att strategisk arbetat med paketering och konceptualisering av lojalitetsprogram för ökat CLV
  • Erfarenhet av kundsegmenteringsmodeller och målgruppsanalyser
  • Detaljhandelserfarenhet, gärna inom snabbrörliga konsumentvaror

Egenskaper

  • Affärsdriven
  • Stark kommunikativ förmåga
  • Resultatorienterad
  • Proaktiv
  • Engagerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult på K2 Search AB +46 (0)76 000 18 20. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök till tjänsten på www.k2search.se

 

.