Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef

svenska röda korset driver behandlingscenter för krigsskadade och torterade på fem platser i sverige: skövde, uppsala, malmö och skellefteå. dessutom bedriver en rödakorsansluten stiftelse motsvarande verksamhet i stockholm.

målet för svenska röda korsets behandlingscenter är att ge människor som utsatts för krigstrauma och tortyr, stöd och vård så att de kan återerövra sin psykiska och fysiska hälsa. utöver kliniskt behandlingsarbete arbetar vi med att sprida kunskap genom att erbjuda utbildningar och information till olika målgrupper, såväl externt som internt.

röda korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade (rkc) startade sin behandlingsverksamhet i malmö 1988. patientgruppen kommer från hela skåne och det finns också en filial i hässleholm. som verksamhetschef ansvarar du för en personalgrupp om 13 personer.

behandlingscentret i malmö har en långsiktig överenskommelse med region skåne och behandlar flyktingar och asylsökanden. de arbetar ofta via tolk. i teamet på centret finns psykologer, terapeuter, sjukgymnaster, läkare och administrativ personal.

behandlingscentret har en nära samverkan med både röda korsets frivilliga och rådgivare bla när det gäller efterforskning och familjeåterförening eller asylärenden.

vi erbjuder

du får möjlighet att komma in i en stabil och bra verksamhet med en engagerad, trevlig och kompetent grupp. det är en tjänst där du får möjligheter att med stort eget mandat påverka verksamheten och utveckla den. det handlar om att skapa mycket själv. det är ett bra ställe att få möjligheter att utveckla nya saker och få gehör för idéer.

du får möjlighet att arbeta i en organisation med starka värdegrunder och som bidrar till att göra skillnad i samhället.

kvalifikationer

  • legitimerad psykolog/legitimerad psykoterapeut, eller annan legitimerad sjukvårdspersonal
  • ledarerfarenhet - alt väldigt gedigen erfarenhet av behandling inom området där nästa steg är en ledande roll
  • erfarenhet av verksamhetsutveckling, planering, budget, utvärdering och uppföljning
  • erfarenhet av att arbeta självständigt med psykoterapeutiskt behandlingsarbete
  • behärska svenska och engelska i tal och skrift

egenskaper

  • stark kommunikativ förmåga och social förmåga
  • kreativ
  • samhällsintresserad och intresserad av att driva frågor
  • goda ledaregenskaper – intresse för människor, empatisk, lyhörd, beslutssam
  • strukturerad och organiserad

självfallet delar du röda korsets humanitära värderingar. röda korset värdesätter mångfald och arbetar aktivt mot alla former av diskriminering. alla ansökningar bedöms utifrån de kompetenskrav som arbetet ställer.

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med researchkonsult lazian ibrahim på k2 search ab +46 (0)76 000 18 08. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast. ansök till tjänsten på www.k2search.se.

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id511