Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef

Oral Care AB är ett privatägt vårdföretag som startade redan 1989. Under 1995 började man utveckla konceptet uppsökande tandvård och med tandvårdsreformen 1999 tog verksamheten rejäl fart. Idag är man över 200 medarbetare och omsätter ca 130 mkr. Företaget bedriver verksamhet i Stockholm, Uppsala, Sörmland, Skåne, Västra Götaland, Halland, Jönköping och Östergötland. Oral Care erbjuder munhälsobedömningar och tandvård i hemmet till äldre och sjuka. Man utbildar också omsorgspersonal i munvård. Oral Care är välkända i branschen och har gott renommé. Mer information om Oral Cares verksamhet finner du på www.oralcare.se 

Är du en trygg, mogen och insiktsfull ledare som kan coacha dina medarbetare och forma arbetsgruppen till ökade insatser mot gemensamma mål?

Drivs du av att vara med på en tillväxtresa och utveckla affären kring en unik affärsidé? 

En idé som innebär att tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor tar tandvården hem till patienten istället för tvärtom. En idé som ökar livskvalitén för gamla och sjuka.

Brinner du för skapa relationer med såväl dina medarbetare som med chefer och medarbetare ute på vård- och äldreboenden samt inom kommun och landsting?

Då är du förmodligen den vi letar efter!

I den här tjänsten är ledarskap A och O. Du ansvarar för den dagliga verksamheten och har personalansvar för 18 medarbetare som du ska coacha så att ni tillsammans når uppsatta mål kring kundnöjdhet och lönsamhet. I rollen ingår också ansvar för att driva, effektivisera och utveckla affären samt budget- och resultatansvar. Du kommer även själv att arbeta med informations- och försäljningsarbete på framför allt äldreboenden i regionen.

Vi erbjuder

en spännande nyckelroll där du arbetar såväl strategiskt som operativt och har många kontakter både internt och externt. Tillsammans med ditt team utvecklar du er region och bidrar med att driva verksamheten mot nya spännande mål. Organisationen är platt och informell och präglas av entreprenörsanda. Rätt person kommer att få stor frihet under eget ansvar. I tjänsten ingår visst resande. Du rapporterar direkt till COO.

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning,
 • Minst tre års erfarenhet av roll som ledare med personalansvar
 • Erfarenhet av budget- och resultatansvar
 • Erfarenhet av försäljning och affärsutveckling
 • God IT-kompetens

Meriterande

 • Akademisk utbildning
 • Erfarenhet av att ha byggt upp verksamhet, avdelning, tjänst, produkt eller liknande Erfarenhet av att ha arbetat med kunder inom offentlig verksamhet alternativt själv ha varit kund/beställare inom offentlig verksamhet
 • Erfarenhet av offentlig upphandling

Egenskaper

 • Trygg, mogen ledare med självinsikt och god människokännedom
 • Kommunikativ och relationsinriktad
 • Drivande och affärsmässig
 • Lösningsorienterad med förmåga att prioritera
 • Beslutsmässig men prestigelös

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Marie Ferntoft på K2 Search AB, tel. 0760-001817. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Då ansökningar hanteras löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansök till tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id411