Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef

Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela verksamheten – från råmaterial till färdiga lösningar.Kinnarps är Europas ledande leverantör av inredningslösningar. Kinnarps har försäljningsverksamhet i ca 40 länder och har säljande dotterbolag i 15 länder. Kinnarpskoncernen utformar, utvecklar och marknadsför följande varumärken: Kinnarps, Drabert och Martin Stoll, Materia, Skandiform, NC Nordic Care. Läs mer om företaget på www.kinnarps.com

Nu söker vi en Försäljningschef till regionkontoret i Borås som är en enhet inom Kinnarps helägda dotterbolag, Kinnarps Interior Väst AB.

I samband med en omorganisation där man slår ihop tre bolag till ett skapar man en ny organisation söker vi en Försäljningschef för denna nya organisation.

Omorganisationen gör man med anledning att stärka försäljningen. Genom att samordna administration och en gemensam ledning och struktur så räknar man med att få mer effekt. Detta han man gjort på andra orter och regioner med stor framgång.

Det handlar om att tänka nytt och skapa en processinriktad försäljningsorganisation.

I rollen som Försäljningschef är du ansvarig för Borås enheten med ca 10 erfarna och kunniga personer. Detta är ett kontor som funnits på marknaden länge, ett väldigt välskött och gediget, homogent bolag / enhet. Nu kommer man dock in i en ny fas i bolaget där en förändring är initierad och med nya ambitioner.

Vi erbjuder

Du får möjlighet att komma in i en ny organisation och arbeta med att utveckla och sätta denna tillsammans med kunniga människor. Du får möjlighet att arbeta i ett internationellt och genuint företag med starka värdegrunder och ett mycket starkt varumärke. Du är en del i en ledningsgrupp inom en region med massor av potentialer att skapa tillväxt.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen eller motsvarande erfarenhet
  • Dokumenterad sälj ledarerfarenhet
  • God erfarenhet av försäljning inom B2B både mot privat och offentlig sektor
  • Du har bra lokal marknadskännedom och ett starkt kontaktnät i Borås

Egenskaper

  • Affärsdriven
  • Stark kommunikativ förmåga
  • Resultatorienterad
  • Goda ledaregenskaper
  • Proaktiv

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med researchkonsult Sara Elliot på K2 Search AB +46 (0)31-788 14 61. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök till tjänsten på www.k2search.se.

 

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id411