Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef till drift- och skötsel

Riksbyggen utvecklar attraktiva boendemiljöer med bostadsrätt. Vi arbetar också aktivt för att påverka samhällsutvecklingen med målet att alla ska kunna bo tryggt och bra till ett rimligt pris. Idag är vi cirka 2 500 medarbetare i sverige som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av attraktiva boendemiljöer med bostadsrätt. Kort och gott, bostäder med rum för hela livet. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en intressant och attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Före 2015 behöver vi minst 1000 nya medarbetare. Vill du vara med i gänget? läs mer om riksbyggen på www.riksbyggen.se

ditt främsta uppdrag är att utifrån ett kund- och lönsamhetsfokus driva och utveckla vår verksamhet inom fastighetsdriften i stockholm. Försäljning och utveckling av kundsamarbeten är också mycket viktiga inslag i tjänsten och du har intäkts- och lönsamhetsansvar för den egna verksamheten. I detta ligger arbetsuppgifter som budget- och prognosarbete, verksamhetsplanering liksom uppföljning av resultat, kvalitet- och kundnöjdhet. Som verksamhetsansvarig för drift- och skötsel har du personalansvar för fyra arbetsledare och gruppen består totalt av ca 50 personer. Du leder och coachar arbetsledarna, samt följer upp att grupperna levererar enligt uppsatta mål.

Vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar och riksbyggens kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. För dig som drivs av att göra affärer och prestera goda resultat, innebär denna roll en god möjlighet att utvecklas i ditt ledarskap.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611