Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Pumpchef

AB Färdig Betong är ett privatägt och oberoende företag som utgör den svenska delen av den internationella koncernen Thomas Concrete Group med verksamhet i Sverige, USA, Tyskland och Polen. Färdig Betong levererar produkter och koncept för tungt platsgjutet byggande med fabriksbetong som huvudaffär. Vår framgång skall bygga på det mervärde vi tillför våra kunder genom kundorienterad forskning och utveckling. Vi beaktar och värnar om vår miljö och våra medarbetare i allt vi gör. För mer information, besök www.fardigbetong.se

För att ytterligare stärka vår position söker vi nu en Pumpchef.

Att vara pumpchef hos oss är en utmanande och utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete och ledarskap. Som Pumpchef är dina viktigaste verktyg din affärsmässighet och din förmåga att coacha och motivera din organisation mot uppsatta mål.

Som ledare inom Färdig Betong värdesätter vi att du har ett stort engagemang och vilja att utveckla, är stresstålig samt är framgångsrik i att skapa relationer och att leda team. Vidare ser vi att du har förmågan att skapa förtroende och att arbeta målmedvetet.

Affärsområdet Pump är ett affärskritiskt och mycket viktigt område när det gäller drift och leverans. Pumpchefen ansvarar för affärsområdet, med fordonsflotta, pumpsamordnare samt pumpmaskinister. Pumpchefen har fullt personal, budget och resultatansvar. Du är lönesättande ansvarig inom området du leder, fördelar och säkerställer kompetens tillsammans med dina pumpsamordnare. Du rapporterar till Transportchef och har ett eget resultatansvar för området.

Viktiga uppdrag framöver är att fortsätta arbeta med ledarskap, effektivitet, kvalitet, säkerhet och lönsamhet. Eftersom vår personal är vår viktigaste resurs och en förutsättning för att företaget ska fungera, arbetar vi aktivt med säkerhet och arbetsmiljöfrågor.

Vi värdesätter en sökande med erfarenhet från entreprenad, byggverksamhet eller maskinförmedling och som har en högskoleutbildning i grunden. Körkort är ett krav, då du kommer att verka i alla våra produktionsområden, från Skåne/Blekinge i syd, till Värmland/Dalarna i norr. Tjänsten innebär ett aktivt resande inom hela området.

Vi erbjuder

Detta är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter inom ett stabilt familjeföretag i internationell koncern.  För att trivas i rollen som Pumpchef tror vi att du har ett stort engagemang, är målmedveten, nyfiken, stresstålig samt trivs med det relationsbyggande ledarskapet. AB Färdig Betong kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

Kvalifikationer

 • Minst 3-årig gymnasiekompetens samt 5 års ledarerfarenhet
 • Datavana (Officepaketet)
 • Behärskar svenska och engelska i tal & skrift
 • Körkort
 • Erfarenhet från arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor, gärna även kvalitetsfrågor
 • Vana av att leda både tjänstemän och kollektivanställd personal

Meriterande:

 • Resultatansvar

Egenskaper

 • Affärsmässig, målmedveten och engagerad
 • Naturlig ledare, coachande och inspirerande
 • Förtroendeskapande
 • Social och utåtriktad
 • Ödmjuk

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl på K2 Search AB, tel. 0760 – 001802. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611