Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Revisorer/ Biträdande Affärskonsulter

TK Revision är en av Stenungsunds större revisionsbyråer med tio-talet anställda varav tre är kvalificerade revisorer och delägare. Sedan 1993 är vi verksamma främst i Västra Götalandsregionen. TK Revision levererar ekonomisk och juridisk trygghet till våra kunder, med ett långsiktigt helhetsperspektiv i fokus. Vi arbetar främst med ägarledda företag, såsom entreprenad-, handels-, konsult-, fastighets-, och tillverkande företag. Via en planerad revisionsinsats bidrar vi aktivt till att kunderna får ett mervärde av sin revision, t ex förbättrad intern kontroll genom effektivare rutiner och förbättrad ekonomisk planering. TK Revision är medlem i FAR. I vår affärsidé är nyckelorden service och kvalitet, vilket ställer höga krav på våra medarbetare. Läs gärna mer på www.tkrevision.se

För att ytterligare stärka vår position söker vi nu två Revisorer/ Biträdande Affärskonsulter.

Hos oss baseras din roll som Revisor/Biträdande Affärskonsult på din kompetens och erfarenhet. Vi vill att du idag har kompetens, förmåga att arbeta självständigt och konsultativt och ta ansvar inom vår byrås samtliga ansvarsområden. Med rätt ingångsvärde och höga ambitioner har du stor möjlighet att växa inom byrån, få allt större ansvar och utvecklas inom mer avancerade konsult- och rådgivningstjänster.

Vi värdesätter yrkesstolthet. Att du har ett stort engagemang och vilja att utvecklas, är professionell samt är framgångsrik i att skapa värde för dina kunder. Vidare ser vi att du är målmedveten, långsiktig i ditt agerande och stolt över att leverera god service och kvalitet till dina kunder. Du har förmågan att etablera och utveckla förtroendefulla kontakter, är utåtriktad och har en god analytisk förmåga.

Vi erbjuder

Detta är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter inom ett stabilt ägarlett bolag. Som medarbetare gör du skillnad varje dag – både för våra kunder och för företaget.  TK Revision kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en professionell, dynamisk kultur med höga ambitioner och korta beslutsvägar.  Tjänsten utgår från vårt centralt belägna kontor i Stenungsund.

Kvalifikationer

  • Ekonomisk examen, företrädesvis Magisterexamen med inriktning mot redovisning
  • Minst två års erfarenhet från konsultroll i liknande verksamhet
  • Behärskar bokslut, revision, redovisning samt arbetsledning av uppdrag
  • Van att hantera standardprogram som Nordstedt/Visma/Hogia
  • Körkort

Egenskaper

  • Passion för branschen
  • Affärsmässig och engagerad
  • Kvalitet- och serviceinriktad
  • Flexibel och handlingskraftig
  • Uthållig och målmedveten

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson, 0760 – 001815 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se

.