Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Chef projektledning ICA Fastigheter Sverige

ICA Fastigheter Sverige AB är ICA-koncernens svenska fastighetsbolag med ca 52 medarbetare. Vår uppgift är att på ett affärsmässigt sätt köpa, utveckla, sälja, förvalta fastigheter och hyra in lokaler för både ICA-butiker samt bakomliggande företag inom koncernen. Vi förvaltar ca 130 fastigheter med ca 680 000 kvm yta för butiker. Dessutom hyr ICA Fastigheter in ca 450 000 kvm kontor- och lageryta och ca 1 200 000 kvm butiksyta för sammanlagt ca 700 butiker. Vi arbetar tillsammans med ICA Sverige med ny-, om- och tillbyggnader av butiker och vidareutvecklar också våra fastigheter med bl a projekt riktade mot externhandel i anslutning till ICAs etableringar.

Som Chef projektledning inom avdelningen Project management ansvarar du för att leda och fördela arbetet med inkomna projektledningsuppdrag. Uppdragen omfattar hela kedjan från projektidé, myndighetsfrågor, markförvärv, upphandling av konsulter och entreprenörer, hyresförhandling, genomförande och överlämnande till förvaltning. Du kommer att ha personalansvar för ett tiotal projektledare och budgetansvar för avdelningsomkostnader och intäkter från tjänster. Du kommer dessutom att ha ett nära samarbete med etableringsavdelningen och andra ICA-interna intressenter i arbetet med de gemensamma projekten.  Till denna spännande roll söker vi dig med gedigen erfarenhet av att driva projekt på ett fastighetsbolag. Du vet vad som genererar ett värde till bolaget över tid likväl som du kommer i mål med dina projekt enligt plan.

Vi erbjuder

Detta är en mycket utmanande och spännande roll där rätt person får en central roll i ICAs butiksnätsutveckling. Du blir spindeln i nätet i en välkänd och trygg koncern med goda utvecklingsmöjligheter. ICA Fastigheter Sveriges kontor är placerat i Västerås och det finns medarbetare även i Göteborg och Malmö. Många av kontaktytorna med ICA Sverige finns dock på huvudkontoret viket gör att det även går att utgå från ICAs kontor i Solna.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen
  • Flerårig erfarenhet av liknande befattning
  • Goda ekonomikunskaper
  • God kunskap om att leda, styra och samordna funktioner inom projektledning
  • God förståelse för fastighetsbranschen med kunskap om alla funktioner, tjänster och processer samt hur de samverkar med varandra, från tidiga skeden till förvaltning

Egenskaper

  • Bra ledaregenskaper med ett coachande förhållningssätt
  • Förtroendeingivande
  • Kommunikativ och god samarbetsförmåga
  • Affärsmässig
  • Ordning och reda

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Magnus Rude på K2 Search AB, tel. 0735-43 74 13. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611