Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Platschef

familjeföretaget daloc, med huvudkontor i töreboda, har tillverkat säkra dörrar sedan 1943 och är i dag skandinaviens ledande och främsta tillverkare av brand-, ljud-och och säkerhetsdörrar i stål och trä. secor ab grundades 1994 och ägs sedan 2002 till 100% av daloc futura ab. secor ab är franchisegivare i secorkedjan som består av en rikstäckande organisation med 12 franchisetagare och tre egna kontor. secor ab är en erfaren, rikstäckande sälj-och montagekedja som är experter på dörrbyten i flerbostadshus. lösningen bygger på säkerhetsdörrar från daloc och secormodellen innebär att alla lägenheter i fastigheten får samma skydd mot inbrott, brand, brandgas och ljud. läs mer på www.secor.se. till vårt kontor i stockholm söker vi nu en platschef.

som platschef på secor har du det övergripande ansvaret för verksamheten på ditt kontor. detta innebär fullt budget och personalansvar. ytterst skall du säkerställa ökad försäljning samt förstärka och utveckla secors roll som ledande entreprenör för dörrbyten. du har personalansvar för 7 personer inkluderat montageplanerare, montörer och supportfunktionen gentemot franchisetagarna.

initialt kommer du ägna merparten av din tid åt franchisetagarna och stärka deras ställning och därmed secors varumärke. detta ställer stora krav på din ledar- och kommunikationsförmåga. parallellt arbetar du med att driva försäljningen mot allmännyttan samt leda och styra den dagliga verksamheten samt skapa en motiverad och effektiv intern organisation. 

som platschef är ditt ansvar även att bygga och implementera dalocs kärnvärden (tillgänglighet, progressivitet, pålitlighet och långsiktighet) i secor.

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id509 0