Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Syd

Solhagagruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SOL och Skola med fokus på stöd och service till människor i alla åldrar med funktionsnedsättning. Alla verksamheter har sin utgångspunkt i individens unika behov och önskemål och utgår från en etisk plattform vilket innebär en strävan efter hög kvalitet på engagemang, kunskap och innehåll i vardagsarbetet. Solhagagruppen växer, antingen genom nyförvärv eller genom att starta egna verksamheter och idag uppgår antalet verksamheter till drygt 70. Alla våra verksamheter drivs i egen regi för att vi ska kunna garantera kontinuitet och hög kvalitet. Våra tjänster finns inom boende, daglig verksamhet, ledsagarservice, fritidssysselsättning, förskola, skola, utredning, vård och omsorg. Många bolag inom koncernen har gedigna traditioner. Vår personal har specialistkompetens inom pedagogik, arbetsträning, vård och omsorg med inriktning på personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning eller förvärvad hjärnskada. Inom Solhagagruppen verkar idag cirka 1 200 anställda för att bidra till att realisera och stärka företagets vision: 

”Alla människor med funktionsnedsättning har möjlighet att leva ett gott liv – hela livet”.

För att ytterligare stärka och utveckla Solhagagruppen söker vi nu en REGIONCHEF SYD.

Din roll som Regionchef Syd innebär fullt resultat-, verksamhet- och personalansvar för regionen som idag består av 14 enheter, omfattande 10 verksamhetschefer och ca 200 anställda. Du ingår i företagsledningen för Solhagagruppen, är vårt ansikte utåt i regionen och deltar aktivt i både internt och externt arbete på regional och nationell nivå. I ditt ansvar ligger att aktivt leda, utveckla och följa upp befintlig affärsplan, utarbeta och genomdriva strategier för organisk tillväxt och förvärv samt säkerställa fortsatt hög kvalitet i alla led. Du stödjer och coachar dina medarbetare vid svåra frågor, arbetar aktivt med både ditt eget och med medarbetares ledarskap, samt med rekrytering och personalutveckling. Du kombinerar ditt engagemang och intresse för människor med stor affärsmässighet för att nå uppsatta mål. Du utgår från regionkontoret i Lund.

Vi erbjuder

Solhagagruppen har vuxit stadigt under de senaste åren och satsar på fortsatt starkt tillväxt de kommande åren. Vi brinner för att skapa meningsfullhet och livsinnehåll för varje enskild individ, byggt på individen styrkor, drömmar och intressen. Som Regionchef får du möjliget att vara med i ett spännande skede inom företaget, att påverka och driva utvecklingen både på det strategiska planet såväl som i det dagliga arbetet. Du och din region är en viktig del i utvecklingen inom ett företag där engagemang, kompetens och kvalitet är på hög nivå, där ägare, ledning och medarbetare drivs av omtanke, affärsmässighet och möjligheten att erbjuda ett högkvalitativt liv för brukare och deras familjer. Vår personal är vår viktigaste resurs och vi arbetar kontinuerligt med handledning och kompetensutveckling inom bland annat vår pedagogiska plattform.

Vi söker dig som vill leva och kommunicera vår värdegrund varje dag: ”Vi visar respekt för människans värde. Vi delar med oss, arbetar tillsammans och tar eget ansvar. Vi hushåller med resurser och tar ansvar för framtiden”.

Kvalifikationer

 • Akademisk utbildning
 • Erfarenhet från privata vård- och omsorgssektorn
 • Resultat- och budgetansvar
 • Erfarenhet av att leda verksamheter på olika orter
 • Mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning

Egenskaper

 • Engagemang i spannet strategisk nivå till brukare
 • Prestigelös, varm och trygg
 • Förtroendeskapande relationsbyggare
 • Målorienterad, självständig och orädd
 • Kommunikativ och lyhörd
 • Affärsmässig med socialt patos

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search AB.  Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson tel. 0760 – 00 18 15 eller Sara Elliot 0706 – 94 61 26. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan via www.k2search.se

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id609 1