Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef koncern

Viamare Invest är en familjeägd koncern med en unik företagsgrupp inom hotell och marin service. Här ingår Sjöassistans, Stockholmradio, Promarina, Seglarhotellet i Sandhamn, Sjöklar Kustakademi och Skärgårdsradion. De starka varumärkena ska vara det självklara valet, oavsett om man söker en gästhamn, ett hotellrum, en sjöutbildning eller en trygghet på sjön. Verksamheterna kännetecknas av glädje, kvalitet, långsiktighet och entreprenörskap. Från koncernen arbetar man som aktiv ägare och bidrar med stöd och engagemang så att gruppens varumärken växer sig större och starkare. Läs mer på www.viamare.se

I den nya nyckelrollen som Försäljningschef koncern har du en viktig uppgift i att ta ett helhetsansvar för försäljningsprocesserna för Viamaregruppens varumärken. Du sätter och driver proaktiva säljstrategier för dotterbolagen som kan inkludera cross selling mellan bolagen, ökad penetration av marknaden och att aktivera nya affärsmöjligheter. Vissa affärer driver du själv, i andra fall leder du och fördelar säljaktiviteter inom gruppen tillsammans med VD-arna för bolagen. Du har koncernansvar för försäljningsbudget, prognosticering och uppföljning. Du ingår i koncernledningsgruppen och rapporterar till VD för Viamare Invest.  

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av tjänsteförsäljning på hög nivå med vana att planera säljstrategier, säljaktiviteter och hitta cross selling möjligheter. Du är inspirerande, kreativ och entusiastisk. Som person är du driven, coachande och prestigelös. Du gillar att göra affärer!  Att du har intresse och förståelse för havet och sjöliv är meriterande.

Vi erbjuder

En ny viktig roll i en familjeägd koncern där din insats kommer att synas. Här brinner man för att göra livet lite bättre, lite roligare och lite mer lustfyllt i verksamheter som berikar människors liv och sätter guldkant på tillvaron. Viamaregruppen kännetecknas av glädje, kvalitet, långsiktighet och entreprenörskap. Organisationen är platt, satsningarna är långsiktiga och besluten kan tas snabbt. För att trivas här arbetar du lika bra i team som självständigt, du är trygg i din kunskap och delar med dig på ett naturligt sätt till dina kollegor.

Kvalifikationer

 • Erfarenhet från framgångsrik idé- och tjänstförsäljning.
 • Erfarenhet av resultat-, budget- och prognosansvar.
 • Kunskap i moderna försäljningsmetoder.
 • Har etablerat långvariga och lönsamma relationer med kunder.
 • Kunna leda, utveckla och stödja andra i det dagliga affärsdrivande och operativa arbetet, chefserfarenhet är meriterande.
 • Eftergymnasial utbildning mot försäljning eller marknad. Talar och skriver engelska obehindrat. Goda kunskaper i Officepaketet.

Egenskaper

 • God samarbetsförmåga
 • Driven
 • Förtroendeingivande
 • Resultat- och målinriktad
 • Förmåga att leda och entusiasmera andra till goda resultat

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Pia Clark på tel 076-000 18 11 eller Cecilia Linhart på tel 076-000 18 03 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan omgående då kontinuerligt urval sker. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611