Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Verksamhetschef


key assets sverige ingår i core assets group. gruppen är privatägd och dess grundare spelar fortfarande en viktig roll i företagets vision och strategiska utveckling. den första core assets-verksamheten startade i england 1994 är idag etablerade på fyra kontinenter. under varumärket key assets international erbjuder företaget olika lösningar för att möta de behov som sårbara barn och unga har samt ge barn och unga med komplexa en ljusare framtid genom att erbjuda kvalitetssäkrade familjehem med engagerade vuxna.  alla våra placeringar anpassas individuellt för att försäkra att barnet passar in i sitt familjehem. key assets i sverige grundades i malmö 2008  (familjehem i fokus) och under 2011 öppnade vi ett kontor i borås.  läs mer på www.keyassets.com

för att ytterligare stärka och utveckla key assets verksamhet i sverige söker vi dig som vill göra skillnad för andra människor varje dag i rollen som verksamhetschef.

i denna nyinrättade roll som verksamhetschef ansvarar du för förtagets verksamhet i sverige.  detta innebär fullt resultat-, verksamhet- och personalansvar.  du är vårt ansikte utåt i sverige och deltar aktivt i både internt och externt arbete. i ditt ansvar ligger bl a att analysera, utveckla och etablera relationer med beslutsfattare och att aktivt leda, utveckla och följa upp affärsplanen. du utarbetar och genomdriver strategier för tillväxt och förvärv samt säkerställer fortsatt hög kvalitet i alla led. en viktig arbetsuppgift är att säkerställa att skyddet för barnen och deras välfärd ges högsta prioritet i all verksamhet.  du stödjer och coachar dina medarbetare och familjehem vid svåra frågor, arbetar aktivt med ditt ledarskap, samt med rekrytering och personalutveckling. du kombinerar omsorg om individen med affärsmässighet.

vi erbjuder

inom core assets group och key assets drivs vi av att leva vår grundares tro på kvalitativ omsorg av barn och familjer varje dag. vårt namn representerar vår övertygelse om att familjehemsföräldrar är nyckeln till framgång för de barn och unga som vårdas och lever utanför sitt ursprungliga hem. som verksamhetschef får du möjliget att vara med i ett spännande skede inom företaget, att påverka och driva utvecklingen både på det strategiska planet såväl som i det dagliga arbetet. du blir en viktig del i utvecklingen inom ett internationellt företag där ägare, ledning och medarbetar drivs av en övertygelse om att barn behöver en familj att känna tillhörighet hos, inte en placering på institution. du deltar i arbetet i att ge barnen familjehem som ger dem en plats i livet.

kvalifikationer

  • akademisk utbildning samt god engelska i tal & skrift
  • erfarenhet från privata vård- och omsorgssektorn
  • resultat- och budgetansvar
  • erfarenhet av att leda verksamheter på olika orter
  • mångårig erfarenhet av verksamhetsutveckling och förändringsledning

egenskaper

  • prestigelös, varm och trygg
  • förtroendeskapande relationsbyggare
  • målorienterad, självständig och orädd
  • kommunikativ och lyhörd
  • affärsmässig med socialt patos

i denna rekrytering samarbetar vi med k2 search ab.  

Skapa framgångsrikt VD arbete och registrera dig i K2 Search kandidatdatabas. Läs mer

id609 0