Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektchef marknadsområde Stockholm


riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. här får du ett jobb med rum för hela livet! läs mer på www.riksbyggen.se

riksbyggen står inför en kraftig produktionsökning vilket kräver vissa strukturella anpassningar. aktuell tjänst ligger under affärsområde bostad, vilket är ett av riksbyggens två affärsområden. verksamhetsområdet är nyproduktion av bostäder. du kommer att tillhöra region stockholm/uppland och marknadsområde stockholm.

som projektchef på riksbyggen har du totalansvaret för våra stora projekt inom nybyggnation av bostäder. du bygger din projektgrupp och är drivande och ledande genom hela byggprocessen. du jobbar långsiktigt från den tidiga idéskissen fram till inflyttning. kundkontakten är en stor del av projektchefens vardag och en viktig pusselbit för att förstå och bemöta våra kunders behov, med hjälp av en naturlig och förtroendefull dialog. i arbetsuppgiften ingår att vara med och utveckla bostadsområden i samarbete med kommunen, delta vid mark- och fastighetsförvärv samt vara delaktig i produktutveckling av nya bostäder. vidare leder du projekteringsarbeten, upprättar förfrågningsunderlag och entreprenadupphandlingar samt handlar upp projektörer och byggentreprenader. du är ansvarig för projekt- och byggledning samt för att projekten genomförs i enlighet med ställda förväntningar. tjänsten medför ett nära samarbete med riksbyggens andra affärsområde, fastighetsförvaltning.

i din roll verkar du aktivt för en öppen dialog med dina medarbetare. du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att dina medarbetare förstår vilka mål ni tillsammans skall uppnå. i ditt ansvar ingår även att skapa förutsättningar för ett gott samarbete med externa konsulter och entreprenörer. du är en förebild avseende företagets värderingar. rollen innebär många olika kontaktytor såväl internt som externt, varför det är av största betydelse att du drivs av att bygga och vårda goda relationer. du rapporterar till mo-chef stockholm.

vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. för att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. för rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

kvalifikationer

  • flerårig erfarenhet från entreprenadverksamhet inom bostadsbyggnation
  • goda kunskaper om hela byggprocessen
  • tidigare arbetat med projekteringsledning
  • erfarenhet av upphandling
  • med fördel akademisk bakgrund, gärna bygg- eller civilingenjör

egenskaper

  • självständig och trygg
  • resultatinriktad och affärsmässig
  • driven och uthållig
  • ansvarstagande
  • goda ledaregenskaper

eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast. ansök tjänsten på  www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id511