Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Säljande konsult med specialitet försäljning

Mercuri International är ett av de största konsult- och utbildningsföretagen i världen inom försäljning. Vi hjälper kunder globalt att framgångsrikt optimera sina affärsresultat genom att öka effektiviteten inom försäljning, kundservice och ledarskap. Våra 500 medarbetare i mer än 40 länder fokuserar varje dag på att utveckla kompetensen och arbetsmetodiken för kundorienterade chefer och medarbetare som leder till mätbara förbättringar för våra kunder. Mer än 300 000 människor deltar varje år i individ- eller företagsanpassade utvecklingsprocesser. Läs mer om oss på www.mercuri.net eller www.mercuri.se.

Som Säljkonsult kommer du att arbeta med att sälja, projektleda och genomföra skräddarsydda kunduppdrag samt Mercuri Internationals öppna utbildningsprogram inom försäljning. Du har egen budget och arbetar målstyrt med frihet under ansvar.  Du lägger cirka hälften av din tid på att hålla utbildningar eller jobba med projekt ute hos kund och resterande tid främst på försäljning och egen utveckling löpande. Du rapporterar till två konsultchefer som har delat ansvar för leverans av projekt och försäljning inom Sverige.

För att lyckas i rollen har du en passion för att göra affärer, du älskar att dela med dig av din kunskap och se andra växa i sina roller. Du har god erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning och vi ser gärna att du har haft en chefsbefattning. Kanske har du själv gått Mercuri Internationals utbildningar.

Vi erbjuder

En utvecklande roll där du får möjlighet att vara en strategisk partner hos dina kunder. Arbetet är givande, utmanande och fartfyllt, ibland i en internationell miljö. Du arbetar lika mycket självständigt som i team tillsammans med dina erfarna och professionella kollegor. Du ges möjlighet att själv utvecklas i rollen genom interna utbildningar på Mercuri University eller genom att gå Mercuri Internationals öppna program. Medlyssning och sambesök utgör en stor del av introduktionen i rollen.

Kvalifikationer

  • Minst fem års erfarenhet av framgångsrik försäljning inom konkurrensutsatt verksamhet, företrädesvis komplex tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet som säljchef eller motsvarande
  • Erfaren och bekväm som presentatör inför grupper
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Universitet eller eftergymnasial utbildning är önskvärt

Egenskaper

  • Mål- och resultatinriktad
  • Stark egen motor (arbetar på självständigt för att nå sina satta mål)
  • Arbetar lika bra i team som självständigt
  • Pedagogiskt stark, kommunicerar på ett tydligt sätt så att folk förstår
  • Strukturerad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Pia Clark på tel 076-000 18 11 eller Johanna Bogren på tel 076-308 46 83 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611