Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of Sales

För uppdragsgivares räkning söker vi en head of sales.

I denna roll är du ansvarig för att utveckla, leda och följa upp de övergripande säljstrategier och aktiviteter som genomförs i sverige med målsättning att öka marknadsandelar och optimera insatta resurser. Du säkerställer även att dessa insatser ligger i linje med koncernens affärsstrategi och globala respektive regionala försäljningsstrategier. Organisationen du ansvarar för innehåller fältförsäljning, nyckelkundsbearbetning, sälj support och marknadsföring. Du ansvarar för att bygga på den kompetens och kvalitet som finns sedan tidigare och att föra in nya idéer som kan utmana och utveckla organisationen.

Viktigt i rollen är att ha en stor förståelse för försäljning och marknad och ha förmåga att se på omgivningen och följa de trender, förändringar och strömningar som sker hos de olika kunderna. Du är trygg i ditt ledarskap och coachar ditt team och är ytterst ansvarig för att vårda och utveckla befintliga kunder samtidigt som nya kunder bearbetas.

Sedan 1996 har K2 Search som rekryteringsföretag utfört över 2500 Executive Search-uppdrag inom olika branscher och funktioner. Läs mer

id609 3