Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Regionchef Öst, Bostad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar attraktiva boendemiljöer i nyproduktion. Vi är samtidigt en av sveriges största fastighetsförvaltare, med bostadsrättsföreningar och kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål – att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi erbjuder

riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomisk välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete med goda möjligheter att få vara med och göra skillnad. Du stimuleras av utmaningar och ser möjligheter. Riksbyggen erbjuder goda karriärmöjligheter internt.

Vem är du?

vi söker dig som vill vara med på en spännande resa av fortsatt utveckling i vår östra region. Du har god vana av att arbeta affärsmässigt och kundnära samt känner ett starkt engagemang för frågor inom samhällsutveckling.

Som person är du resultatorienterad med starkt driv och initiativförmåga. Du har en mycket social förmåga, är lyhörd och duktig på att bygga goda relationer. Du är analytisk, strukturerad, tydlig och
har en mycket god kommunikativ förmåga. Som ledare är du förtroendeingivande, vägleder och motiverar du dina medarbetare med trygghet, integritet och god självtillit. Vidare är du flexibel, prestigelös, jordnära och ”hands on”.

vi ser gärna kvinnliga sökande.

eventuella frågor om tjänsten kan besvaras av eva hartzell på k2 search ab, tel. 013-327 02 10. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att läsa ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast.

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611