Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Head of HR – B & P Fund Services i Stockholm

Brummer & Partners affärsidé är att erbjuda aktivt förvaltade investeringsprodukter och vi rankas idag som en av de ledande förvaltarna av hedgefonder i Europa. Bland våra andelsägare finns såväl institutioner som privata investerare och arbetsgivare. Vår affärsidé är att erbjuda ett väldiversifierat utbud av aktivt förvaltade fonder genom att samla skickliga förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en och samma företagsgrupp. Brummer & Partners har för närvarande cirka 350 anställda i 10 länder och förvaltar cirka 115 miljarder kronor. Läs mer på www.brummer.se

Vi söker dig som vill arbeta i en utmanande och dynamisk miljö i en bransch som präglas av förändring och ökad internationalisering. Rollen som Head of HR innebär ett övergripand ansvar för B & P Fund Services (BFS) HR-funktion, ett helägt dotterbolag inom Brummer & Partners. BFS stödjer fondbolagen och försäkringsbolaget med infrastruktur och administrativa tjänster och har idag personal i Stockholm, London och Singapore. Du kommer att ansvara för att lyfta HR-arbetet inom BFS till en strategisk nivå med stort fokus på talent management.

I rollen som Head of HR kommer du ansvara för att utveckla BFS HR-funktion och få övergripande processer och rutiner på plats utöver det som redan finns vad gäller lön, utvecklingssamtal, arbetsmiljöpolicy mm. Du kommer att sätta upp och implementera olika HR-program i en komplex verksamhet. Fokus kommer initialt att vara på talent managment där man vill skapa strukturer för att behålla och utveckla kompetent personal. BFS skall samtidigt vara en attraktiv arbetsplats för potentiella medarbetare. Du kommer sätta upp och implementera program för hur man utvecklar personal och chefer och hur man arbetar effektivt med rekrytering för att attrahera rätt kandidater. Utöver det kommer du att arbeta med internationalisering av BFS där planen är att Londonkontoret kommer att öka i storlek under de kommande åren. Du kommer även att ansvara för att driva frågor kring lön och förmåner tillsammans med VD och partners. BFS HR-funktion består idag av en person.

Head of HR kommer att rapportera till VD för BFS och vara del av BFS ledningsgrupp. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi erbjuder

BFS erbjuder utmanande arbetsuppgifter i en spännande miljö. Detta är en omväxlande tjänst i ett mycket framgångsrikt och entrepenörsdrivet företag. BFS har ett decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

Kvalifikationer

 • Minst tio års erfarenhet av brett HR-arbete där rekrytering varit en utmärkande del
 • Minst fem års erfarenhet av talent management där man skapat och implementerat program inom området
 • Minst fem års erfarenhet av löne- och förmånsfrågor och av att stötta chefer
 • Akademisk utbildning (ekonom, ingenjör, personalvetare eller beteendevetare)
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Meriterande är erfarenhet av tillväxtbolag, fondbolag eller internationella bolag

Egenskaper

 • Hög integritet
 • Relationsskapande och god samarbetsförmåga
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Prestationsorienterad

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Fredriksson på K2 Search AB, tel. 076 – 000 1812. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast då urvalet sker löpande. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se

K2 Search AB är ett rekryteringsföretag som kan mer än bara rekrytering. Läs mer

id609 2