Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef, Stockholm

Addskills – kraft och inspiration som syns
addskills (f.d. Jönsson & lepp) är sveriges största it-utbildningsföretag för systemutvecklare med ett stort urval av kurser också för it-tekniker och datoranvändare. Addskills utbildningskoncept kombinerar pedagogiskt skickliga kursledare med gedigen praktisk erfarenhet, lösningsorienterade utbildningar och förstklassigt utbildningsmaterial.

Addskills erbjuder sig att vara en strategisk partner till sina kunder för att säkerställa rätt kompetens för kundföretagens affärsbehov. Företaget grundades 1990 och finns representerat i stockholm, göteborg och malmö, med utbildningar över hela landet. Addskills är en microsoft gold certified utbildningspartner. Företaget har 40 medarbetare och ett omfattande nätverk av externa kursledare. Omsättningen beräknas under 2008 att uppgå till 65 miljoner kronor.

Vi erbjuder
detta är en ansvarsfull och omväxlande tjänst i ett mycket framgångsrikt företag, med mycket gott renommé på marknaden. Addskills är ett snabbrörligt företag, vilket innebär ett klart decentraliserat arbetssätt och korta beslutsvägar. Företaget kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk kultur med höga ambitioner.

Kvalifikationer
• erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning.

Egenskaper
• strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer.
• positiv och entusiasmerande.
• stark drivkraft.
• hög problemlösningsförmåga
• entreprenör
• prestigelös

Anta utmaningen direkt genom att söka tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611