Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef


härjedalskök är det mest framgångsrika företaget i sverige inom köks- och förvaringsrenoveringar på befintlig stomme. med stöd i härjedalsmetoden® säljs, produceras och monteras måttillverkade köks- och förvaringslösningar anpassade till kundens befintliga stommar. företaget har en egen fabrik i funäsdalen i härjedalen. det är idag ca 100 anställda som arbetar med allt från produkt- utveckling och produktion till försäljning. sedan 2008 ägs härjedalskök av nordic kitchen group.
värdegrunden är ständigt levande och värdeorden mod, passion och ansvar beskriver den stämning som råder på företaget. företaget är stolt över sina medarbetare som ständigt utvecklas och växer tillsammans med varandra.

härjedalskök möter kunden på kundens villkor, de träffar kunden i deras egna hem eller vid affärscentret där kunden handlar. nu befinner de sig i ett expansivt skede och söker en försäljningschef som kan bidra med ny kompetens och kunskap på resan. organisationen behöver ett säljledningsstöd till säljorganisationen och en person som bidrar till en fortsatt lönsam tillväxt och med nya tankar och idéer till ledningen. en försäljningschef som naturligt inspirerar och motiverar andra människor. 

försäljningsorganisationen består av 15 säljdistrikt, varav ett är finland samt ett antal återförsäljare i norge. varje säljdistrikt har en säljledare och 2-6 säljare. det yttersta uppdraget är att coacha, stötta och motivera säljorganisationen och ge dem rätt verktyg för att nå målen.  det är viktigt att vara närvarande och synlig i verksamheten, varför det blir en del resor i tjänsten, ca 4-6 övernattningar/mån. försäljningschefen rapporterar till vd och är lönesättande chef för säljledarna.

vi erbjuder

ett uppdrag om att leda en säljkår som representerar marknadens förstahandsval när det gäller smart köksrenovering i ett lönsamt tillväxtbolag som sedan 1995 vuxit organiskt. du får arbeta i ett värderingsstyrt bolag som präglas av öppenhet, tillit och lojalitet. många kontakter och relationer både externt och internt. ett ansvarsfullt uppdrag där fokus ligger på att utveckla och motivera andra för att nå ökad lönsam tillväxt.

kvalifikationer

 • 5-10 års erfarenhet av uppsökande försäljning, företrädelsevis tjänsteförsäljning
 • några års erfarenhet av ledande befattning där man lett andra människor, gärna på distans
 • meriterande om du lett andra chefer
 • meriterande med erfarenhet av direktförsäljning till slutkund
 • gärna en akademisk examen som motsvarar tjänstens inriktning
 • gärna erfarenhet av att arbeta i tillväxtdrivna företag
 • körkort

egenskaper

 • trygg och mogen ledare
 • driven som vågar utmana och vågar utmanas
 • analytisk, kunna se helheten och sammanhanget
 • positiv och se möjligheter
 • strukturerad
 • hög integritet

önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult på k2 search ab, sophia blåvall tel.070-4335735 eller sara jansson tel 073-5437412. alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. vi vill ha din ansökan snarast, urval sker löpande. ansök tjänsten på www.k2search.se

K2 Search samlar de bästa inom rekrytering, research och koordinering med syfte – att med executive search hjälpa dig stärka er affär och göra er organisation ännu starkare. Läs mer

id609 1