Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Key Account Manager

en milstolpe i svensk livsmedelshistoria

den 1 januari 2014 föddes orkla foods sverige, efter en integration av abba seafood, procordia och frödinge. med huvudkontor i eslöv har vi vår bas i den skånska myllan med grönsaksfälten utanför knuten. vi tillagar vår mat och dryck i sverige, med närhet till de svenska råvarorna. vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i eslöv, kokar sylt i tollarp, gör felix tomatketchup i fågelmara, bakar tårtor i frödinge, lägger in sill i kungshamn, gör risifrutti i örebro, kokar risgröt och ärtsoppa i kumla och bakar pizza i vansbro. vi pressar bär till jokk drycker i hedenäset. vi omsätter ca 4,8 miljarder sek och sysselsätter ca 1 500 personer i sverige. orkla foods sverige ingår i den norska koncernen orkla som är noterat på oslobörsen. mer information finns på: www.orklafoods.se

som kam ansvarar du för att utveckla försäljningen av några av sveriges mest välkända och populära varumärken. kam har ansvaret för kedjeavatal, partnerskapsskapsprojekt, försäljning, distribution, resultat och lönsamhet per kedja för delar av dvh-sortimentet. du ansvarar för att verksamheten bedrivs på ett målinriktat och effektivt sätt och är i linje med marknadens krav och önskemål. du ansvarar också för kontakten med de svenska kedjorna och för att goda affärsrelationer med kedjorna utvecklas och bibehålles. kam är spjutspetsen till orklas kunder och kedjor.

som kam har du ett starkt intresse för att dagligen följa upp, analysera och rapportera verksamhetens utveckling samt vid behov rekommendera åtgärder för att på så sätt säkerställa måluppfyllnad. omvärldsbevakning, kommunikativ förmåga internt med olika avdelningar och teamarbete är avgörande för din framgång i tjänsten. du rapporterar till affärschef och är placerad i eslöv.


vi erbjuder
om du har passion för mat och dryck och tror dig kunna ta ett ägarskap för dina varumärken är detta rätt utmaning. om du dessutom stimuleras av att arbeta i en stor försäljningsorganisation, i ett av sveriges största livsmedelsföretag, där klimatet är öppet, hjälpsamt och professionellt är detta rätt tjänst för dig.

kvalifikationer
• akademisk examen inom ekonomi alternativt diplomerad ihm eller efl marknadsekonom

  • dokumenterad erfarenhet av strategisk försäljning på central nivå inom dvh/retail
  • komplex förhandlingsvana
  • driven av affärer och duktig på siffror
  • god konsumentförståelse
  • stark kommunikativ förmåga i tal och skrift

egenskaper

  • analytisk förmåga
  • affärsmässighet och förhandlingsförmåga
  • kommunikativ och samarbetsinriktad
  • drivkraft och initiativrik
  • uthållig och stresstålig

Intresserad av Sveriges vassaste rekryteringsföretag? Vill du veta mer om hur vi kan stärka din organisation? Hör av dig till oss här så återkommer vi inom 24 timmar. Läs mer

id509 2