Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CIO

Brand Factory Group är ledande i Norden på varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Med visuell kommunikation menar vi långsiktigt varumärkesbyggande kommunikation, t.ex. skyltar och dekorer samt mer säljdrivande kommunikation i butik eller utomhus. Sedan starten 2003 har Brand Factory vuxit både organiskt och genom förvärv. Företaget har moderna produktionsanläggningar med hög kapacitet i Farsta, Linköping, finska Esbo, danska Målöv och estländska Tallinn som säkerställer leverans av produkter av hög kvalitet till rätt pris. Bolaget har cirka 460 anställda och koncernen omsätter ca 850 miljoner SEK. För mer information, se www.brandfactory.se 

Som CIO på Brand Factory ansvarar du för affärens utveckling med stöd av IT på koncernnivå. Du ansvarar för att strategiskt stödja affärsledningen i alla IT-relaterade frågor samt att utveckla och driva processer som syftar till att säkerställa effektivitet och kostnads optimering. Du ansvarar också för utveckling och förvaltning av bolagets IT-tjänster. Dessa marknadsförs till Brand Factorys kunder och utvecklas både med egna resurser och av externa partners.

Du leder IT-organisationen (f n fem personer) och har det övergripande ansvaret för drift, förvaltning och utveckling. I rollen ligger budgetansvar för operativ och tjänsteutvecklande IT, upphandlingsansvar samt ansvara för styrning och uppföljning av leverantörer inom ansvarsområdet. Du är medlem i Brand Factorys ledningsgrupp och rapporterar till CEO.

Tjänsten är placerad vid Brand Factorys kontor i Farsta.

Vi erbjuder

Rollen som CIO är en nyckelfunktion i ett expansivt företag med ett starkt varumärke och som levererar spännande produkter och tjänster till de flesta av de stora och välkända företagen i Sverige. Brand Factory är i ett starkt utvecklingsskede och rollen erbjuder stora möjligheter att åstadkomma reella förändringar som utvecklar företaget och driver affärerna.

Kvalifikationer

 • Dokumenterad och framgångsrik erfarenhet som ledare i en IT-organisation 
 • Vana att arbeta med strukturerad projektledning
 • Arbetat med affärsutvecklingsprojekt där IT är en viktig del i affärsprocessen
 • Erfarenhet från att driva förändringsarbete i mindre IT-organisationer
 • Arbetat i en tjänste-/marknadsorienterad organisation
 • Relevant akademisk utbildning 

Egenskaper

 • Starkt driv och affärsorientering
 • God ledare
 • Initiativrik
 • Prestigelös och relationsskapande
 • Hög arbetskapacitet

Önskas ytterligare information är du välkommen att ta kontakt med K2 Search AB, Maria Lidgren, tfn 0735-32 09 49 eller Bengt Olander, tfn 0760-00 18 05.  Ansökningar och kontakter med K2 Search behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se

.