Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

CIO

Brand factory group är ledande i norden på varumärkesprofilering och visuell kommunikation. Med visuell kommunikation menar vi långsiktigt varumärkesbyggande kommunikation, t.ex. Skyltar och dekorer samt mer säljdrivande kommunikation i butik eller utomhus. Sedan starten 2003 har brand factory vuxit både organiskt och genom förvärv. Företaget har moderna produktionsanläggningar med hög kapacitet i farsta, linköping, finska esbo, danska målöv och estländska tallinn som säkerställer leverans av produkter av hög kvalitet till rätt pris. Bolaget har cirka 460 anställda och koncernen omsätter ca 850 miljoner sek.

Som cio på brand factory ansvarar du för affärens utveckling med stöd av it på koncernnivå. Du ansvarar för att strategiskt stödja affärsledningen i alla it-relaterade frågor samt att utveckla och driva processer som syftar till att säkerställa effektivitet och kostnads optimering. Du ansvarar också för utveckling och förvaltning av bolagets it-tjänster.

Du leder it-organisationen (f n fem personer) och har det övergripande ansvaret för drift, förvaltning och utveckling. I rollen ligger budgetansvar för operativ och tjänsteutvecklande it, upphandlingsansvar samt ansvara för styrning och uppföljning av leverantörer inom ansvarsområdet.

K2 Search samlar Sveriges främsta rekryterare, researchers och koordinatorer i Stockholm, Malmö, Göteborg, Köpenhamn och Helsingfors med ett enda syfte – att med executive search hjälpa dig stärka din affär och göra din organisation ännu starkare. Läs mer

id608