Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Managementkonsult med fokus på försäljning

Drive Management startade 2001 och är ett partnerägt managementkonsultföretag med ett fokus – att skapa markanta resultatförbättringar genom utveckling av framgångsrika beteenden hos chefer och medarbetare. Drive Management arbetar med kunder som Länsförsäkringar, Skanska, Swedbank och E.ON. De står stabila på marknaden och arbetar med en tydlig tillväxtstrategi. Läs mer på www.drive.se

Vill du vara med och bygga företag? Har du ett väletablerat nätverk och gedigen vana av att sälja behovsorienterade konsulttjänster på hög nivå? Då kan det här vara en roll för dig! Till Drive Management söker vi en nyckelperson som, med fokus på att etablera Performance Excellence på marknaden, kommer att vara starkt bidragande till Drive Managements fortsatta tillväxt. Performance Excellence handlar om att driva ett operativt förändringsarbete i verksamheter med syftet att skapa markanta resultatförbättringar genom beteendeförändringar i stor skala. I din roll som managementkonsult kommer du vara ansvarig för hela införsäljningsprocessen från första kontakt till skrivet avtal, därefter lämnar du över till projektledare för utförande. Du kvarstår som kundansvarig och garant för leveranserna. Konsulter och projektledare tar du med dig i införsäljningsprocessen där de behövs. Du rapporterar till VD.

För att lyckas i rollen har du vana av behovsorienterad tjänsteförsäljning, där din trovärdighet kombinerat med din förmåga att kunna påvisa effekten av lösningen i form av konkreta resultatförbättringar blir avgörande för kundens köp. Du är en lagspelare och relationsbyggare med ett väletablerat nätverk på ledningsnivå i stora och mellanstora företag i Sverige.

Vi erbjuder

Drive Management är ett välrenommerat konsultföretag specialiserat inom individuell prestationsutveckling med fokus på att driva och utveckla framgångrika beteenden. Här arbetar man med stor passion och framgång med sina kunder som drar fördel av tydliga och direkta resultatförbättringar i sina verksamheter. Drive Management har en tydlig värdegrund som är ”Bidra till andra människors framgång, En organisation större än dess individer, Integritet och mod, Balans i livet, Hög kompetens”. Här har du möjlighet att komma in i ett skede i bolaget då plattformen är lagd med välutvecklade lösningar och en tydlig struktur på plats samt flera välkända starka företag som referenskunder. Du får en nyckelroll med stort mandat att göra skillnad i den fortsatta tillväxten och utvecklingen på marknaden. Rätt kandidat erbjuds förmånliga villkor samt möjlighet till delägarskap efter två år.

Kvalifikationer

  • Dokumenterad flerårig erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning på hög nivå
  • Van att ta hem affärer på över en 1 miljon SEK
  • Har ett etablerat nätverk på högre nivå i Sveriges näringsliv
  • Van vid att belägga andra konsulter

Egenskaper

  • Målorienterad
  • Förtroendeskapande
  • Hög integritet
  • Teamspelare
  • Relationsskapare

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Cecilia Linhart på tel. 076-000 18 03 eller Anders Hollqvist på tel. 073-514 33 09 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611