Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Projektledare till Region Syd

Vi erbjuder

inom hsb projektpartner råder en informell, rak och öppen kultur med högt i tak där kompetens och samverkan värderas högt. Jämställdhet mellan könen och ett stort mått av miljömedvetande är andra riktmärken. Vår organisation präglas av korta beslutsvägar, där du som medarbetare ges stora möjligheter att påverka. Du får stor frihet under ansvar och vi försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning hos oss en bra investering i din karriär. Vi förväntar oss att du bidrar till företagets framgång och vi lovar att dina insatser värdesätts. Möjligheterna finns hos oss.

Kvalifikationer

 • vi tror att du har en högskoleutbildning i grunden, med inriktning mot bygg eller motsvarande.
 • du har möjligen tidigare arbetat inom projektutvecklar- eller på beställarsidan och förstår hela kedjan i ett nybyggnationsprojekt, från idé och markköp till överlämning.
 • du har erfarenhet från köp och säljprocesser vad det gäller mark och fastigheter.
 • du kan även ha en bakgrund av att arbeta med affärsutveckling i tidiga skeden eller komma från entreprenadsidan där du har arbetat med egenutvecklade projekt och hela eller stora delar av kedjan.
 • rollen kräver goda kunskaper inom planering, projektering och projektledning med lednings- och projektstyrning, kostnadsuppföljning, budget – och prognosarbete, strak drivkraft, samt produktion.

  Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt .

  K2 Search är en väl ansedd aktör inom styrelse och VD rekryteringLäs mer

  id609 2