Vxl: 010-209 97 22
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Trafikingenjör

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och de människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Läs mer på www.partille.se

Med flera stora samhällsbyggnadsprojekt på gång runt om i kommunen, fortsätter arbetet med att utveckla Partille från förort till förstad.

Partille Kommun är i en stark tillväxtfas och nu förstärker Samhällsbyggnadskontoret sin organisation med en Trafikingenjör.

Trafikenheten är en del av Tekniska avdelningen inom förvaltningen och ansvarar för bland annat trafiksäkerhet och tillgänglighet på gatorna i kommunen.

I rollen som Trafikingenjör ansvarar du för handläggning av alla förekommande ärenden inom trafikplanering, -säkerhet, -reglering och tillgänglighet för fotgängare, cyklister och trafik. Du arbetar med både korta, långa, mindre och mer komplexa projekt. Att prioritera och driva projekten i enlighet med budget och kvalitetsmål är del i ditt ansvar. I arbetsuppgifterna ingår även beredskapstjänstgöring var sjunde vecka, i form av arbetsledning.

Vi erbjuder

Detta är en omväxlande tjänst med mycket kontakt med allmänheten, nätverk och samarbetsgrupper.  Kommunen har många spännande projekt planerade och du kommer att få en möjlighet att tillsammans med trafikhandläggaren och övriga kollegor ta del av skapandet av framtidens Partille avseende trafikrelaterade frågor. 

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildning inriktning trafik eller motsvarande kunskaper
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • CAD-kompetens
  • Körkort B
  • Meriterande att ha erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation

Egenskaper

  • Förmåga att arbeta självständigt och skapa resultat
  • Strukturerad
  • Gott omdöme
  • Serviceinriktad
  • God kommunikatör i tal & skrift

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Helen Tånghed Gunnarsson tel: 0760 00 18 15  eller Maria Lidgren. tel: 0735 32 09 49 . Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 12 juni. Ansök tjänsten på www.k2search.se

.