Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Skandinavisk Kategorichef, Malmö eller Ljungby

Wulff supplies erbjuder kunder i norden ett komplett sortiment av förbrukningsvaror till kontor. Företaget levererar flexibla och kundanpassande helhetslösningar och man garanterar att förbrukningsmaterial alltid finns tillgängligt. Wulff supplies ingår i wulff-group, som är börsnoterade och marknadsledande inom kontorstillbehör i finland. Företaget omsatte 94 meur under 2010.

Vi erbjuder
detta är en krävande och omväxlande tjänst i ett solitt och växande nordiskt företag. Wulff supplies kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en säljdriven, dynamisk kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. Beslut fattas snabbt och flexibilitet råder. Du måste älska att bygga verksamhet. I rollen som skandinavisk kategorichef kommer du att erbjudas ett självständigt arbete och goda möjligheter att påverka din egen roll och utveckling. Du blir mycket synlig i företaget.

Kvalifikationer
• erfarenhet från företag som arbetar med kontorsprodukter och företrädesvis pappersprodukter som till exempel mjuk- eller emballagepapper.

Egenskaper
• förhandlingsvana
• drivande/självmotiverande
• strukturerad/ordning och reda
• entusiasmerande
• social förmåga/relationsbyggare

Vi hjälper er med en snabb tillsättning av en erfaren interimschef, utifrån era behov och önskemål . Läs mer

id611