Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Servicechef

Kylgruppen startade 1984 och har sedan dess utvecklats till ett av de ledande företagen i branschen. En bidragande orsak till vår framgång är att vi inte bara ser oss som en leverantör, utan även som en samarbetspartner. Kylgruppen är en fruktbar kombination av mänsklig kompetens och tekniska kvalitetsprodukter. Du kan lugnt komma till oss med dina kylbehov. När du kommer till oss kan du vara säker på att vi behärskar den senaste tekniken och kan hitta den bästa lösningen för dig. Inom Kylgruppen finns all den breda och mycket djupa kompetens som behövs för just dina behov, som högskoleingenjörer inom kylteknik, maskiningenjörer, kyltekniker, rörmokare, VVS-ingenjörer, elektriker och projektörer. Vi tar totalansvar hela vägen – från projektering till färdig anläggning samt serviceavtal. Vi lyssnar på vad kunden vill ha och projektledning är en av våra starka sidor, vi samordnar olika kompetenser till ett gott slutresultat. Kylgruppen arbetar med uppdrag inom både nyproduktion och ombyggnad samt service och underhåll. Vår uppdragsvolym finns främst inom kommersiella fastigheter, bostäder och industri. Kontoret ligger i närheten av E4:an i Hägersten. Läs mer på www.kylgruppen.se

I denna roll kommer du att driva och utveckla serviceavdelningen självständigt samtidigt som du skapar tillväxt inom serviceaffären och strategier för framtiden. Det finns tydliga tillväxtmål inom serviceavdelningen vilket innebär att vi ska vara proaktiva och kontinuerligt arbeta nära våra kunder för att tillhandahålla en professionell service. Vi arbetar med akuta serviceinsatser samt långsiktig underhållsplanering för att minska risken för framtida driftstopp. Avdelningen erbjuder även energioptimering och kan hjälpa till med injusteringar av värme och kylsystem. Serviceavdelningen innehåller idag 10 duktiga servicetekniker med lång erfarenhet men tanken är att vi på sikt ska bli fler.

För att trivas i denna roll ska du vara en erfaren ledare med erfarenhet ifrån branschen och vill vara med på resan att utveckla en idag fungerande serviceorganisation till nästa nivå. Erfarenhet ifrån branschen ser vi som en förutsättning och den vi söker är en driven person med teknisk förståelse som idag har ett befintligt affärsnätverk. I denna roll leder du serviceavdelningen och rapporterar till VD.

Vi erbjuder

En utmanande och omväxlande tjänst i ett framstående företag med ett starkt varumärke.

Du kommer att ha många kundkontakter och får stort ansvar inom ditt område. Kulturen präglas av en öppen och prestigelös atmosfär och ledarskapet på företaget bygger på förtroende och respekt. För att trivas bör du tycka om att arbeta i en dynamisk miljö med höga ambitioner.

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet som chef eller projektledare, gärna med serviceinslag i ansvaret
  • Erfarenhet från arbete inom branscher som ventilation, kyla, styr & regler, VVS etc.
  • Kunskap om ekonomi är väsentligt eftersom du har resultatansvar för avdelningen
  • Teknisk utbildning, gärna ingenjör inom relevant område
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Egenskaper

  • Naturlig ledare som kan skapa resultat genom andra
  • Social – lätt att ha att göra med
  • Positiv
  • Trygg i sig själv – Bra självkänsla
  • Ärlig, trovärdig och pålitlig

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Per Jerndahl
072 301 47 99 eller Johanna Bogren 076 308 46 83 på K2 Search AB. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Eftersom rekryteringsarbetet startar direkt, kommer intervjuer att ske löpande. Vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Ansök om tjänsten på: www.k2search.se

Executive Search se.