Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Driftingenjör – Teknisk Service

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och de människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Läs mer på www.partille.se

Med flera stora samhällsbyggnadsprojekt på gång runt om i kommunen, fortsätter arbetet med att utveckla Partille från förort till förstad.

Partille Kommun är i en stark tillväxtfas och Samhällsbyggnadskontoret förstärker sin organisation med en Driftingenjör – Teknisk Service.

Samhällsbyggnadskontoret har under 2014 genomgått en organisationsöversyn. Som ett led i denna förändring har verksamheterna Gata, Park, VA och Renhållning samlats under Tekniska avdelningen.

En ny spännande roll har skapats med fokus på planering, utformning, dimensionering och utbyggnad samt entreprenörskontakter inom framför allt VA-området. I rollen ingår också utvecklingsansvaret för kommunens fordons- och maskinpark.

I organisationen finns ett stort behov av en person med bred kommunalteknisk erfarenhet som har förmåga att upprätta förfrågningsunderlag i samband med upphandlingar, utredningar, kalkyler, verksamhetsuppföljning etc. och vid upprättande av rutiner för arbetet på avdelningen.

Vi erbjuder

Detta är en spännande roll med mycket kontakt med framför allt entreprenörer och interna arbetsgrupper. Det är många parter involverade i de olika processerna vilket ställer krav på vana vid ett konsensusinriktat, målstyrt arbetssätt.

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet av kommunalteknisk bakgrund, helst inom VA.
  • Goda kunskaper inom upphandling, kalkylering, budget- samt kvalitetsuppföljning.
  • Erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation.

Egenskaper

  • Förmåga att arbeta självständigt och få saker gjorda
  • Strukturerad
  • God förhandlare
  • Inspirera och motivera andra till prestation
  • Serviceinriktad

I denna rekrytering samarbetar vi med K2 Search. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Philip Lundahl: 0760 00 18 02  eller Sara Elliot: 0706 94 61 26. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi vill ha din ansökan snarast. Ansök tjänsten på www.k2search.se

Executive Search se.