Vxl: +46(0)10-214 66 46
Uppdrag
Detta uppdrag har blivit tillsatt! Se fler aktuella uppdrag här!

Försäljningschef Sverige

Sedan 1968 har Flowcrete Sweden AB utvecklat, tillverkat och marknadsfört ett stort urval fogfria golvbeläggningar för industriella och publika miljöer. Enastående design, teknisk support och rådgivningstjänster i allt, från en första förfrågan till installation, utgör kärnan i vår affärsfilosofi. Vårt mål är att ge varje kund, liten som stor, bästa möjliga produkter och service. Med vår breda förankring i branschen och ett nära samarbete med auktoriserade entreprenörer, erbjuder vi vår förenade kompetens. Flowcrete Sweden AB är en del av Flowcrete Group Ltd och verkar i Sverige och Danmark.

Flowcrete expanderar nu och som ett led i denna expansion söker vi en försäljningschef som ska ta försäljningen till en ny nivå. Som Försäljningschef Sverige på Flowcrete AB ansvarar du för tio personer inom försäljning. Fem av dessa är utesäljare och reser runt i hela Sverige, övriga arbetar som customer service/ order och servicetekniker. Din uppgift blir att, genom säljarna, utveckla befintliga kunder och bygga relationer med nya. Huvudfokus ligger på att driva och stödja säljarna i deras arbete. Det är viktigt att vara en inspirerande och coachande ledare som kan ta försäljningen framåt och därmed skapa tillväxt för bolaget. Du behöver ha erfarenhet av arbete som försäljningschef och vi ser gärna att du kommer från byggbranschen. Du ska ha vana av att upprätta budget- och handlingsplaner. För att passa in i organisationen är det även viktigt att du som person är jordnära och prestigelös.

Vi erbjuder

Tjänsten som Försäljningschef Sverige på Flowcrete är en möjlighet att arbeta på ett familjärt, trevligt och kvalitetsorienterat företag inom bygg som expanderar. Bolaget både forskar och utvecklar och har kapacitet och resurser att göra ännu mer. Miljö och kunskap om miljötänk är viktigt. Struktur och system finns etablerade inom organisationen. Du hamnar i ett väletablerat gäng hos ett marknadsledande, stabilt företag där service är ett ledord. Du kommer kunna påverka och göra skillnad som säljledaren för säljare i hela Sverige med över hundra kunder.

Kvalifikationer

  • Bakgrund inom byggbranschen där du även har stort nätverk
  • Minst tre år som försäljningschef med personalansvar
  • Minst fem års erfarenhet av försäljning inom bygg eller relaterat område

Egenskaper

  • Coachande
  • Prestigelös
  • Tillgänglig
  • Serviceinriktad
  • Sälj- & marknadsorienterad
  • Passion för affärer

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Eva Liljendahl på K2 Search AB, tel. 0760-001806. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urvalet görs löpande. Välkommen med din ansökan på www.k2search.se

Runt 250 chefsrekryteringar om året gör oss till ett av Nordens ledande Executive Search-företag. Läs mer

id611